Što je paypal

Što je paypal

Što je paypal i kako radi

Pitanje što je paypal i kako radi jedno je od često postavljenih pitanja od strane osoba koje traže načine kako slati novac online. Paypal je digitalna platforma koja omogućuje lagan i brz način slanja i primanja novca online. Novac možete slati članovima obitelji, prijateljima, online trgovinama, online aukcijama itd.

Sve što trebate kako bi poslali novac obitelji i prijateljima je email adresa primatelja uplate. Registracijom svoje bankovne kartice ili bankovnog računa na Paypal platformu, uplate novca možete slati putem opcije „Send“ i „Request Money“. Ako kupujete na online trgovinama i vidite logo Paypal-a na službenoj stranici web shopa, to znači da možete kupovinu obaviti koristeći Paypal. Vaši financijski podaci nikada neće biti vidljivi prodavačima i online trgovinama. Svatko vam može poslati novac korištenjem vaše email adrese. Vaša email adresa je povezana sa vašim Paypal računom. Primiti ćete email obavijest svaki puta kada netko izvrši uplatu na vaš Paypal račun.

Novci na Paypal računu se mogu nakon uplate dalje koristi, tj. možete ih nastaviti koristi u online kupovini i ih možete dalje slati određenim osobama. No, isto tako te novce možete transferirati na svoj privatni bankovni račun. Nakon što pročitate ovaj tekst znati ćete što je paypal i kako radi.

Što je paypal standardno plaćanje

Koristeći Paypal sigurno ste naišli na pojam paypal standardno plaćanje. Ako niste upoznati sa tim pojmom sigurno se pitate što je paypal standardno plaćanje. Paypal standardno plaćanje je najlakši način da sigurno prihvatite bankovne kartice i Paypal. Prihvaćanje online uplata zahtijeva određene napore.

Paypal standardno plaćanje omogućuje vam prihvaćanje bankovnih kartica na vašoj internet stranici ili na online trgovinama. Kupnja pomoću Paypal standardnog plaćanja je jednostavna, ono provjerava proces plaćanja i nakon toga vraća kupce na vašu stranicu. Također ga možete koristiti i za slanje računa putem interneta, tako da možete prije platiti. Paypal standardno plaćanje pomaže u zaštiti vašeg poslovanja automatskim pregledom prijevara, jednim od najboljih načina u industriji zaštite podataka i pouzdanom korisničkom uslugom.

Vi se bavite prodajom, a za vas će Paypal standardno plaćanje riješiti postupak naplate. Za korištenje Paypal standarno plaćanje nije potrebno poznavanje programiranja i isto tako vaši kupci ne trebaju Paypal račun da bi vam platili. Optimalan je za kupce koji koriste pametne mobitele i tablete. Izdvojite par minuta i pročitajte ovaj tekst kako bi saznali što je paypal standardno plaćanje.

Što je paypal naknada za spor

Paypal platforma naplaćuje naknadu za spor rješavanja transakcija koje je dovršio određeni kupac s Paypal računom ili kupac koji je kao gost koristio Paypal Checkout. Vjerojatno se pitate što je paypal naknada za spor. Naime, ova naknada se odnosi na one transakcije koje određeni korisnik Paypal platforme želi stornirati i želi povrat novca. Zahtjev se može tražiti izravno putem Paypal ili u banci.

Iznos naknade za spor ovisi o postotku zahtjeva podnesenih za povrat novca u prethodna tri mjeseca. Primjenjivati će se standardna naknada za spor ukoliko vaša stopa zahtjeva nije veća od 1, 5% i ako ste u prethodna tri mjeseca imali više od sto transakcija. Ako spadate u tu kategoriju, za svaki spor primjenjivati će se naknada za velike sporove.

Od naknade za spor odustati će se u slučaju kada se storniranje transakcije sporazumno riješi između kupca i prodavatelja ili kada je Paypal transakcija označena kao neovlaštena. Za više informacija što je paypal naknada za spor pročitajte svoj korisnički ugovor za Paypal platformu.

Tagovi:

Više članaka

Kredit u sloveniji

Kredit u sloveniji

Kredit u Sloveniji ne funkcionira po istom principu kao kod nas u Hrvatskoj stoga se većina nas odlučuje za domaći kredit makar se nalazili u inozemstvu. Kredit u Sloveniji nije teško ostvariti

Super brze pozajmice

Super brze pozajmice

Super brze pozajmice! Zvuči malo čudno zar ne? Kako mogu pozajmice biti brze kada dobro znate da takve pozajmice trebaju par dana da uopće sjednu na račun. E to više nije tako. Sada se super br

Mini kredit u kunama

Mini kredit u kunama

Mini krediti postali su sve korišteniji u Europi pa tako i u Hrvatskoj. Za razliku od velikih kredita, ovakvi krediti ne nose velike rizike i zbog toga se ljudi lakše na njih i odlučuju.