Pozajmice na ostatak primanja

Pozajmice na ostatak primanja

Zatražite kredit



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:40
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ovo morate znati kada su u pitanju pozajmice na ostatak primanja

Ako vas mame pozajmice na ostatak primanja, morate znati određene informacije. Što je omjer duga i prihoda? Zašto je omjer duga i dohotka od 43% važan? Vaš odnos duga i prihoda jesu sva vaša mjesečna plaćanja duga podijeljena s vašim bruto mjesečnim prihodima. Ovaj broj je jedan od načina na koji zajmodavci mjere vašu sposobnost upravljanja mjesečnim plaćanjima kako bi otplatili novac koji planirate posuditi.
Da biste izračunali omjer duga i prihoda, dodajte sva mjesečna plaćanja duga i podijelite ih sa svojim bruto mjesečnim prihodom. Vaš bruto mjesečni prihod je općenito iznos novca koji ste zaradili prije vađenja poreza i drugih odbitaka. Dokazi iz studija hipotekarnih kredita upućuju na to da će dužnici s višim omjerom duga i dohotka vjerojatno naići na poteškoće u izvršavanju mjesečnih plaćanja. Odnos duga i dohotka od 43 posto važan je jer je u većini slučajeva to najviši omjer koji zajmoprimac može imati i dobiti kvalificiranu hipoteku. O tome uvijek vodite računa kada su u pitanju pozajmice na ostatak primanja.

Zanimaju vas pozajmice na ostatak primanja? Pročitajte ovo!

Nejednakost, u smislu prihoda i bogatstva, bila je vruća tema posljednjih nekoliko desetljeća, ali nije bilo jasno kakvu ulogu štednja u njoj igra, bilo kao uzrok ili učinak.
U ožujku 2005. godine, tadašnji guverner Federalnih rezervi i šef Fed Fed Benom Bernanke održali su govor pred Udrugom ekonomista Virginije, pozivajući pozornost na globalnu ušteđevinu. Bernanke je ustvrdio kako manjak na AMERIČKOM računu, koji je u to doba bio više od 6 posto nacionalnog dohotka, nije bio posljedica američke razmetnosti, već štedljivosti ostatka svijeta. Zemlje kao što su Kina, Koreja i Venecuela sve više štede novac umjesto da svoje ušteđevine koriste za domaće ulaganje. Te uštede potom su puštene u rad u industrijaliziranim zemljama kao što su Sjedinjene Američke Države, kroz aktivnosti koje uključuju velike kupovine državnih obveznica. Ovi inozemni priljevi pomogli su u povećanju cijena dionica i deprimiranju dugoročnih kamatnih stopa, kazao je Bernanke-i to je zauzvrat potaknulo zaduživanje, posebice za nekretnine, gdje su cijene u to doba naglo rasle. Strani priljevi također su jačali dolar, obeshrabrujući tako izvoz istodobno povećavajući uvoz i pridonoseći trgovinskoj neravnoteži Sjedinjenih AMERIČKIH DRŽAVA. Brzi zajam spada u spomenute kategorije također. Pozajmice na ostatak primanja isto. Drugim riječima, istraživanje je pokazalo da 1 % kućanstava u SAD-u ima jednako utjecaja na tržišna kretanja kao preostalih donjih 90 %. To morate imati na umu kada su u pitanju pozajmice na ostatak primanja.

Pozajmice na ostatak primanja ako ste student

Ako se odmičeš od mjesta gdje si živio na sveučilištu, ima nekoliko stvari o kojima treba razmisliti. Mnogi studenti završit će svoj najam u iznajmljivanju nekretnina nakon što završe studij. Pobrinite se da učinite sve što možete kako biste vratili svoj depozit, jer bi vam novac mogao pomoći da se preselite u svoj sljedeći dom ili vas podržati dok tražite posao. Mnoga sveučilišta ti neće dozvoliti da diplomiraš ako imaš kazne u knjižnici, pa se pobrini da ih platiš. Važno je osigurati da ne morate ništa platiti za troškove smještaja, uključujući i račune za komunalne usluge. Neplaćeni računi mogu naštetiti vašem kreditnom rejtingu. Ako se želite kvalificirati za najkonkurentnije kamatne stope na kredite i kreditne kartice, potrebna vam je dobra kreditna ocjena.
Razgovarajte sa svojim stanodavac o uzimajući svoj depozit natrag na kraju svog najma. Kada prolazite kroz životne promjene kao što je otvaranje novog posla, dobra je ideja ući u novčane navike koje vam mogu pomoći do kraja života:
-odvojite novac za ostvarivanje ciljeva štednje, kao što su novi automobil ili praznik
-budite na vrhu dnevnih navika potrošnje, kao što su kupovina kave ili redovite trgovine, a financijski se ciljevi mogu postići brže
početi plaćati u mirovinski sustav što je prije moguće. To može napraviti veliku razliku u iznosu novca imate kad se umirovite. Pozajmice na ostatak primanja su nešto što vam može pomoći ako imate dobru kreditnu ocjenu. Ako je tome slučaj, aplicirajte se za pozajmice na ostatak primanja već danas.
Tagovi:

Više članaka

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

### Kako se prijaviti za subvencionirani kredit: Koraci i dokumentacija

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit? Prvi korak u tom procesu je prikupljanje svih potrebnih dokumenata i informacija.