Zajam na zaštićeni račun

Zajam na zaštićeni račun

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:38
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na zaštićeni račun i blokade računa

Novac nikako nije najvažnija stvar na svijetu, no ne može se poreći da se gotovo sve vrti oko istog. Novac nam omogućuje osnovne egzistencijalne stvari, no i mnogo više od toga. Svakome od nas se može život promijeniti u sekundi što može uvelike utjecati na našu financijsku situaciju, bilo da je to iznenadni gubitak posla, neisplata zarađene plaće, iznenadni veliki zdravstveni problemi i mnoge druge situacije zbog kojih se priljev novaca drastično smanji i ne stignete izvršavati sva svoja dugovanja na vrijeme zbog čega dođe do blokade računa. Ukoliko ste se i sami našli u takvoj situaciji i blokiran Vam je račun, ne očajavajte jer postoje načini na koje se to može riješiti. Brzi zajam dobra je opcija koja funkcionira i na način da bude zajam na zaštićeni račun kojem nitko osim Vas ne može pristupiti. Zajam na zaštićeni račun rješenje je za ljude koji imaju blokirane račune kako bi se lakše osovili na noge.

Kod koga zatražiti zajam na zaštićeni račun

Ukoliko Vam je blokiran račun, došli ste na takozvanu crnu listu banaka zbog čega nećete biti u mogućnosti dobiti kredit kako bi si olakšali životnu situaciju. No, ukoliko je i došlo do toga, nemojte očajavati jer postoje i druga rješenja kao što je zajam na zaštićeni račun. Za razliku od banaka, ovlaštene kreditne agencije ne gledaju samo Vaše platne liste i ne traže razne ovjere, već gledaju općenito stanje na zaštićenom računu i ovisno o sredstvima će i zajam na zaštićeni račun varirati. Stoga, ukoliko i jeste blokirani u nekoj od banaka, olakšajte si situaciju i obratite se ovlaštenoj kreditnoj agenciji s povjerenjem jer ćete si na taj način olakšati život, no također nećete gubiti vrijeme i živce obilazeći mnogobrojne šaltere i poslovice, samo da bi bili odbijeni u svakoj od njih. Brze pozajmice za blokirane korisnike mogu biti upravo ona financijska injekcija koja će pomoći korisnicima da riješe svoje blokade i ponovno se osove na vlastite noge.

Kako zatražiti zajam na zaštićeni račun

Brze pozajmice ne rade se preko banaka već je riječ o kreditnim agencijama. Kreditne agencije najčešće se nalaze putem interneta, zbog čega postoji malo papirologije i ostalih temeljitih pretraga. Zajam na zaštićeni račun može se ostvariti izrazito brzo i novac se isplaćuje odmah što štedi puno vremena i olakšava vraćanje dugova. Kada se potražuje zajam na zaštićeni račun važno je voditi brigu da se provjeri kreditna agencija preko koje se isti namjerava uzeti kako bi se osigurali da nećete biti žrtva prevare. Na žalost, postoje mnogi ljudi i tvrtke koji će se pokušati obogatiti na tuđoj muci, no uz malo dobre volje i provjere tvrtki, lako se može razlikovati agencije koje su provjerene i sigurne od onih loših. Danas je vrlo lako doći do brzog zajma iz komocije vlastitog doma zahvaljujući internet kreditnim agencija preko kojih je vrlo lako predati zahtjev i uz minimalno papirologije dolazi se do zajma koji će riješiti Vaša dugovanja.

Tagovi:

Više članaka

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

### Kako se prijaviti za subvencionirani kredit: Koraci i dokumentacija

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit? Prvi korak u tom procesu je prikupljanje svih potrebnih dokumenata i informacija.