Povrat novaca za kupljenu robu

Povrat novaca za kupljenu robu

Povrat novaca za kupljenu robu na eBayu

Ebay online trgovina odlično je mjesto za kupovinu različitih stvari od različitih kupaca. Sustav plaćanja je vrlo jednostavan, ali postoje i kupovine koje ne idu uvijek najboljim putem. Iako ste platili svoju narudžbu vrlo brzo, moguće je da vam prodavač ne pošalje kupljenu robu ili vam je pošalje pokvarenu ili čak drugu vrstu robe od one koju ste kupili. Na kraju krajeva, nitko ne želi platiti pokvarenu robu ili robu koja nikada i ne dođe. No, na vašu sreću postoji opcija povrat novaca za kupljenu robu na eBayu.

Naime, eBay nudi opciju garantiranog povrata novca za svaku transakciju, tj. refundirati će vam se svaka transakcija koja ne bude obavljena od druge strane na valjani način do kraja. Iako se može dogoditi da vam prodavač sam ponudi povrat novca, ali ako se to ne dogodi eBay je spreman uskočiti i vratiti vam vaš potrošeni novac. U sljedećih nekoliko koraka objasniti će se kako možete dobiti povrat novaca za kupljenu robu na eBayu. Ulogirajte se na eBay stranicu svojim računom i kliknite na „My eBay“ i u gornjem desnom kutu ekrana odaberite „Purchase history“. Ako

ste primili neispravan artikl, s desne strane kliknite na „Vrati artikl“, a ako nikada niste primili svoj predmet kliknite na „Više opcija“, a zatim „Nisam primio svoj predmet“. Prodavatelj ima tri dana da reagira na vaš zahtjev, u protivnom eBay preuzima i vraća vam vaš novac.

Povrat novaca za kupljenu robu na Playstationu

Jeste li ikada kupili nešto na Playstation Store, ali ste promijenili mišljenje o kupljenoj stvari i sada želite povrat novaca za kupljenu robu na Playstationu. Povrat novca možete zatražiti u slučaju da ste kupili igricu, sadržaj koji se može preuzeti, potrošni materijal unutar igrice i sezonske propusnice.

Nakon kupovine navedenog sadržaja u Playstation Store-u, imate 14 dana od kupovine da zatražite povrat novca. Ukoliko ste počeli preuzimati ili koristiti kupljeni sadržaj, neće vam se omogućiti povrat, jedino ako je sadržaj neispravan. Povrat novaca za kupljenu robu na Playstationu se odnosi i na kupljene pretplate. Povrat za pretplatu možete zatražiti unutar 14 dana od kupovine, ali će vam se u ovom slučaju smanjiti iznos povrata na temelju toga koliko ste koristili uslugu.

Povrat novca još se odnosi i na predbilježbe, odnosno na bilo koju kupnju digitalnog sadržaja prije datuma objavljivanja tog istog sadržaja. Ako ste sadržaj kupili 14 dana prije datuma objavljivanja, imate pravo na cjeloviti povrat sve do datuma objavljivanja, a ako ste kupili unutar 14 dana onda povrat novca možete zatražiti samo unutar tih 14 dana.

Povrat novaca za kupljenu robu na App Store-u

Pojedine kupnje na App Store-u mogu biti pogodne za povrat novca. Možete koristi bilo koji uređaj sa Internet preglednikom i zatražiti svoj povrat novaca za kupljenu robu na App Store-u. U Internet preglednik utipkajte reportaproblem. apple. com i prijavite se svojim Apple ID-om i lozinkom.

U slučaju da pored stavke za koju želite zatražiti povrat novca vidite opciju „Prijavi“ ili „Prijavi problem“, kliknite na nju. Slijedite upute na stranici kako biste odabrali razlog zašto želite povrat novaca za kupljenu robu na App Store-u i pošaljite zahtjev. Ako je naplata na čekanju, još ne možete zatražiti povrat novca. Nakon što naplata prođe, pokušajte ponovno zatražiti povrat.

Ako imate neplaćenu narudžbu, prvo je morate platiti i tek onda možete zatražiti povrat novca. Možda ćete trebati ažurirati podatke o plaćanju. Ako ste određeni sadržaj kupili greškom, postavite Screen Time i tako spriječite nenamjerne kupnje u budućnosti. Za kupnju možete zatražiti lozinku, spriječiti neke vrste kupnji ili potpuno onemogućiti kupnju.

Tagovi:

Više članaka

Kredit u sloveniji

Kredit u sloveniji

Kredit u Sloveniji ne funkcionira po istom principu kao kod nas u Hrvatskoj stoga se većina nas odlučuje za domaći kredit makar se nalazili u inozemstvu. Kredit u Sloveniji nije teško ostvariti

Super brze pozajmice

Super brze pozajmice

Super brze pozajmice! Zvuči malo čudno zar ne? Kako mogu pozajmice biti brze kada dobro znate da takve pozajmice trebaju par dana da uopće sjednu na račun. E to više nije tako. Sada se super br

Mini kredit u kunama

Mini kredit u kunama

Mini krediti postali su sve korišteniji u Europi pa tako i u Hrvatskoj. Za razliku od velikih kredita, ovakvi krediti ne nose velike rizike i zbog toga se ljudi lakše na njih i odlučuju.