Novčane pozajmice bez garancije

Novčane pozajmice bez garancije

Zatražite kredit



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:40
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novčane pozajmice bez garancije za male firme

Ako ste poduzetnik koji tek ulazi u svoju poduzetničku priču, novčani kapital je jedan od osnovnih preduvjeta ostvarenja vaših ciljeva. Točnije, nenamjenski krediti i novčane pozajmice bez garancije mogu dati dobar zamah vašem poduzetničkom pothvatu. Većina kredita za mala poduzeća zahtijeva osobno jamstvo, posebice ako su to neosigurani krediti bez kolaterala. Ali ako niste sigurni želite svoju osobnu imovinu na liniji Ako vaš posao ne uspije, nema puno opcija. Srećom, postoji nekoliko poslovnih kredita i kreditnih linija koje možete dobiti bez osobnog jamstva. Iako naplaćuju više kamatne stope od kredita osiguranih kolateralom ili vašom osobnom imovinom, isplati se poštedjeti sebe tjeskobe. Kreditiranje malih poduzeća je riskantna afera. Kao rezultat toga, većina zajmodavaca ima minimalne zahtjeve za prihode i vrijeme poslovanja, plus kolateral. Međutim, uz neosigurane kredite, kreditoru je potreban neki oblik sigurnosti da će vratiti svoj novac ako vaš posao ne uspije. Ta sigurnost dolazi u obliku osobnog jamstva. Imajte na umu, također, da ako je vaš posao strukturiran kako bi se ograničila vaša odgovornost, to se ne odnosi na osobno jamstvo. Novčane pozajmice bez garancije za mala poduzeća možete pronaći na internetu.

Novčane pozajmice bez garancije putem interneta

Zajmodavci na internetu pružaju neosigurane poslovne kredite koji ne zahtijevaju kolateral i mogu biti brži za financiranje od osiguranih zajmova. Neosigurani poslovni kredit ima atraktivnu prednost pred osiguranim kreditom: za dobivanje sredstava ne morate davati jamstva, kao što su poslovna oprema, inventar ili imovina. To znači da zajmodavac ne može izravno iskoristiti vašu imovinu ako ne otplatite kredit.

Međutim, iako neosigurani poslovni kredit nije poduprt kolateralom, neki vjerovnici ipak mogu zatražiti potpisivanje osobnog jamstva. Osobno jamstvo daje zajmodavcu pravo da krene na vašu osobnu imovinu (mislite na dom, automobil ili gotovinu) kako bi vratio kredit ako ne uspijete otplatiti dug.

Neosigurani krediti malog gospodarstva obično nose veće godišnje postotne stope od osiguranih poslovnih kredita, ali obično dolaze s bržim financiranjem. Novčane pozajmice bez garancije putem interneta mogu biti vaše uz pomoću par klikova. Proučite koje sve mogućnosti imate i ostvarite pravo na svoje novčane pozajmice bez garancije putem interneta već danas uz pomoć par klikova.

Što su novčane pozajmice bez garancije?

Novčane pozajmice bez garancije su nešto što svakako trebate razumjeti ako ih planirate uzeti. To je kredit koji ne zahtijeva nikakvu vrstu garancije. Umjesto da se oslanjaju na imovinu zajmoprimca kao vrijednosni papir, zajmodavci odobravaju neosigurane kredite na temelju kreditne sposobnosti zajmoprimca. Primjeri neosiguranih kredita uključuju osobne kredite, studentske kredite i kreditne kartice. Neosigurani krediti, koji se ponekad nazivaju potpisani krediti ili osobni krediti, odobravaju se bez uporabe imovine ili druge imovine kao kolaterala. Uvjeti tih kredita, uključujući odobrenje i primitak, najčešće ovise o kreditnoj ocjeni zajmoprimca. Obično, dužnici moraju imati visoke kreditne ocjene koje treba odobriti za neosigurane kredite. Neosigurani kredit u suprotnosti je sa osiguranim kreditom u kojem zajmoprimac obećava određenu vrstu imovine kao kolaterala za kredit. Obećana imovina povećava „osiguranje” zajmodavca za davanje kredita. Primjeri osiguranih kredita uključuju hipoteke i kreditiranje automobila. Budući da neosigurani krediti zahtijevaju veće kreditne ocjene od osiguranih kredita, u nekim slučajevima kreditori će omogućiti kandidatima za kredite koji nemaju dovoljno kredita da osiguraju supotpisnika. Supotpisnik preuzima zakonsku obvezu ispunjavanja duga ako dužnik ne ispuni svoje obveze. To se događa kada zajmoprimac ne otplati otplatu kamata i otplate glavnice kredita ili duga. Svakako proučite sva svoja prava prije nego što se odlučite za novčane pozajmice bez garancije.

Tagovi:

Više članaka

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

### Kako se prijaviti za subvencionirani kredit: Koraci i dokumentacija

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit? Prvi korak u tom procesu je prikupljanje svih potrebnih dokumenata i informacija.