Kako ukrasiti dom cvijećem za godišnjicu braka

Kako ukrasiti dom cvijećem za godišnjicu braka

Idealno cvijeće za proslavu godišnjice braka

Bez obzira na prigodu, moramo naglasiti kako je cvijeće definitivno uvijek najbolji poklon. Buketi uvijek pridonose dodatnoj romantici, osobito ako su u pitanju proslave koje vežemo za ljubav. Želite iznenaditi voljenu osobu lijepim iznenađenjem za proslavu godišnjice braka a ne znate od kuda krenuti? Ne brinite, stanite i malo razmislite. I dok je istina da ideje možete pronaći online, nažalost te ideje nisu vaše i nemaju istu intimnu vrijednost. Razmišljate o tome da cvijeće bude dio vašeg plana samo ne znate kako?

Za početak, razmislite o tome koje je najdraža prostorija vaše voljene osobe. Zašto je ovo bitno? Jer odabir cvijeća ovisi o tome. Primjerice, ako vaša voljena osoba uživa u dugim i toplim kupkama, tada gotovo filmski možete s ulaza do kupane napraviti trag s ružinim laticama a kupaonu dekorirati buketima ruže i dušicama. Ako je ta prostorija možda spavaća, tada isti trik s laticama možete ponoviti u spavaćoj gdje će vašu voljenu osobu dočekati buketi omiljenog cvijeća i čokoladice na krevetu.

Koje cvijeće izabrati za godišnjicu braka?

Ukoliko se pitate da li opće postoje pravila o poklanjanju cvijeća za godišnjicu braka, odgovor je da. Nećemo vas zamarati kako su to stari ljudi nekako brojali i smatrali da se cvijeće ne poklanja za svaku godišnjicu, već ćemo vam samo navesti favorite u svijetu cvijeća. Ako vam je dosta klasičnih crvenih ruža, tada se okrenite darivanju karanfila. Ono što je neobično kod karanfila je činjenica da bijeli karanfili simboliziraju ljubav i sreću, dok crveni simboliziraju divljenje. Buketom karanfila u ovim bojama možete ukrasiti bilo koju prostoriju u vašem domu.

I dok suncokret ne nailazimo na popisu ljubavnog cvijeća, on je savršen izbor ukoliko je vaša osoba po prirodi vedra, energična i puna zahvalnosti. Tratinčica je cvijeće koje se često puta vidi na prigodama poput vjenčanja. Pitate se zašto? Ovaj jednostavni livadni cvijet simbolizira čistoću, dobrobit duše, nevinost i iskrenost, spontanost i sve one najljepše karakteristike u ženi. Iz priloženog možete zaključiti kako su one idealne za ukrašavanje i poklon. Svaki cvijet donosi određenu simboliku, što znači da uz pomoć samog cvijeća možete kreirati personaliziranu poruku za svoju voljenu osobu.

Cvijeće kao idealan znak ljubavi

Ono što vam također može pomoći u iznenađenju voljene osobe je kreiranje jedinstvenog buketa. Što to znači? Preko online cvjećarne možete sami kreirati buket od željenog cvijeća, i kao dodatak odabrati plišanog medvjedića, butelju vina ili neke fine čokoladice. U ovom slučaju vaše iznenađenje možete poslati na bilo koju adresu ili naručiti na vaš kućni prag. Godišnjice braka bi trebale biti vrijeme kada se također prisjećate najljepših trenutaka, što znači da uz ukrašen dom možete pripremiti i kakvu video snimku najljepših trenutaka ili zajedno pogledati fotografije i prisjetiti se svih mjesta gdje ste bili.

Romantični scenariji gdje je dom pun cvijeća i pod ukrašen ružinim laticama nije rezerviran samo za filmska platna. I dok vam cvijeće može pomoći da se izrazite i iznenadite voljenu osobu, zašto ne iznenađenje podići na razinu iznad? Cvijeće je puno simbolike i emocija, i smatramo da svatko može kreirati jedinstveni buket. Znamo kako su buketi ruža uvijek ziher odabir, ali s promišljenošću ne samo da ćete oduševiti partnera, već ćete priuštiti nezaboravnu godišnjicu.

Tagovi:

Više članaka