Mogu li dobiti kreditnu karticu ako sam na crnoj listi

Mogu li dobiti kreditnu karticu ako sam na crnoj listi

Zatražite kredit



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 08:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Crne liste i kreditna kartica

Za odobravanje kredita banke i većina kreditnih agencija provjeravaju vašu kreditnu sposobnost i vašu kreditnu povijest da bi vam odobrili kredit. U te svrhe su se donedavno koristile HROK Hrvatski registar obaveza po kreditima i DOR, sustav kojim se razmjenjuju podaci o klijentima koji svoje obaveze ispunjavaju u roku. Danas se u te svrhe koristi OSR, Osnovni sustav registra u kojem se vode podaci o urednom plaćanju i obavezama građana koje imaju u smislu zaduženosti.

Stoga i kartične kuće koriste kao i banke da bi se odobrila kreditna kartica prvo će proučiti registar dok vas provjeravaju kakva je vaša financijska situacija. Ukoliko smatrate da se nalazite na “crnoj listi” jer ste neuredan platiša budite uvjereni da vam kreditna kartica neće biti odobrena.

Trebat ćete se potruditi da otplatite trenutne dugove koje imate kako biste izašli sa te “crne liste” i kako bi vam odobrili kreditnu karticu. Dok ste u dugovima teško ćete dobiti bilo kakav oblik kreditiranja osim ako uzimate neki brzi kredit kod kojih se ne provjeravaju kreditne sposobnosti i kreditna povijest.

Kreditna kartica uz posudbu novca

Ako ste na crnoj listi teško ćete igdje dobiti kreditnu karticu čak i kad otvarate novi račun u novoj banci, kreditna kartica vam neće biti dodijeljena automatski. Stoga ako želite kreditnu karticu prvo trebate riješiti svoje dugove, a ako posudite novac od obitelji ili prijatelja možete otplatiti svoje dugove.

Naravno ovakve posudbe nisu trajne posudbe i vodite računa da osobi od koje ste posudili novac doista i vratite posuđeni novac kako ne biste izgubili prijatelja ili trajno poremetili odnose sa članom obitelji od kojeg posuđujete novac. Jednom kada otplatite dugove nećete više biti na crnoj listi i kreditna kartica će vam biti odobrena.

Nadalje pazite na troškove i redovno otplaćujte račune po kreditnim karticama jer je tolerancija na neplaćanje računa za troškove po kreditnim karticama 0, znači čim ne platite prvi račun vaša će kartica biti blokirana dok ne podmirite sve troškove koje ste po toj kartici napravili. A ubuduće će vas pažljivo pratiti kako podmirujete račune.

Kreditna kartica uz pomoć brzih kredita

Imate dugove, potrošili ste dozvoljeni minus, nalazite se pod ovrhom, živite u totalnom financijskom kaosu, kreditna kartica je nešto o čemu možete samo sanjati. Karticu nećete dobiti sve dok imate dugove, blokade, nedozvoljeni minus, potpuno iskorišteni dozvoljeni minus i slične situacije.

Za vas je jedno od mogućih rješenja brzi krediti koji vam mogu pomoći da se izvučete iz teške financijske situacije ne samo da biste dobili kreditnu karticu, već da biste mogli otplaćivati svoje dugove i da spriječite daljnje ovrhe.

Kada uzmete brzi kredit njime ćete moći riješiti sva svoja dugovanja i nastojte otplaćivati brzi kredit na vrijeme i u dogovorenom roku. Brzi kredit se može dobiti bez provjere kreditne sposobnosti i kreditne povijesti, pa je to dobar put da budete izbrisani sa “crne liste” i kreditna kartica će vam biti odobrena čim se vaša dugovanja smanje i vi počnete uredno plaćati svoje obaveze i na vrijeme, pri tome mislimo na redovnu otplatu brzog kredita.

Tagovi:

Više članaka

Krediti bez jamstva: Trendovi i perspektive

Krediti bez jamstva: Trendovi i perspektive

Podnaslov 1: Rast popularnosti kredita bez jamstva: Trendovi i perspektive u financijskom sektoru

U sklopu financijskog sektora, promatramo značajan rast popularnosti kredita bez jamstva. Ova vrsta k