Što je interkalarna kamata

Što je interkalarna kamata

Zatražite kredit



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je interkalarna kamata kod kredita

Vjerojatno ste i vi tokom ugovaranja kredita primijetili da se uz redovnu kamatu vam je navedena i interkalarna kamata. Mnogi se pitaju što je interkalarna kamata i kako se ona obračunava i koliko iznosi. Što je interkalarna kamata vam je zapravo kamata koja čini dio redovne kamate koju plaćate banci ili nekoj drugoj financijskoj instituciji, te je ona karakteristična kod otplate kredita u mjesečnim anuitetima. To vam je zapravo kamata koju plaćate za period od dana isplate kredita sve do dana kada se kredit stavi u proces otplate, što uobičajeno bude zadnji dan u mjesecu kada vam je kredit bio isplaćen na vaš račun. Svakome od nas ponekad treba kredit kako bi si mogli ili financirati neke projekte ili kako bi se mogli riješiti nekih starih dugova ili nakupljenih računa. Stoga je veoma bitno kada uzimate već kredit da dobro proučite što to sve uključuje kako vam troškovi kredita ne bi bili previsoki.

Što je interkalarna kamata i kako se uračunava

Kao što smo i ranije naveli, što je interkalarna kamata vam je kamata koju plaćate za razdoblje kada vam je kredit bio isplaćen sve do dana kada vam započinje proces otplate kredita. Koliko će vam iznositi interkalarna kamata vam ovisi isključivo o tome koliki je iznos kredita, koliko iznosi nominalna kamatna stopa, dan kada vam je bio isplaćen kredit i dan kada vam dolazi na naplatu otplata kredita. Kao što možete vidjeti, što je interkalarna kamata je zapravo samo jedan dio redovne kamatne stope, te se ona mijenja ovisno o određenim čimbenicima. Preko web stranice od kreditne kuće možete pronaći kreditni kalkulator koji će vam pomoći da saznate koliko bi bila kamatna stopa i kako bi izgledao cijeli plan otplate vašeg kredita. Kod kreditne kuće možete biti sigurni da kamatna stopa nije previsoka kao što može biti kod nekih drugih institucija i banaka, jer kod njih je cijelo poslovanje transparentno.

Što je interkalarna kamata i koliko ona iznosi

Sada kada znate što je interkalarna kamata, u ovom dijelu ćemo vam ukratko reći kako se može ugovoriti brzi kredit kod kreditne kuće. Na web stranici od kreditne kuće možete pronaći bogat izbor kredita i zajmova, od čega vam je brzi kredit najbolji izbor za sve vaše potrebe. Brzi kredit se veoma lako ugovara i sve što trebate napraviti je samo ispuniti njihov kratki prijavni obrazac u kojem trebate navesti sve bitne osobne informacije i navesti rok isplate i iznos vašeg kredita. Što je interkalarna kamata vam je samo dio uobičajene kamate koju plaćate tokom otplate kredita. Uz ispunjeni obrazac trebate priloži i presliku svoje osobne iskaznice u svojem zahtjevu. Nakon što ste im poslali svoj zahtjev, oni će vam u najbržem roku odgovoriti. Uglavnom, već za 15 minuta će vam odobriti kao i isplatiti cijeli iznos na vašu karticu. Odmah po isplati novca na vaš račun možete odmah krenuti koristiti novce.

Tagovi:

Više članaka

Krediti bez jamstva: Trendovi i perspektive

Krediti bez jamstva: Trendovi i perspektive

Podnaslov 1: Rast popularnosti kredita bez jamstva: Trendovi i perspektive u financijskom sektoru

U sklopu financijskog sektora, promatramo značajan rast popularnosti kredita bez jamstva. Ova vrsta k