Načini za smanjenje troškova automobila

Načini za smanjenje troškova automobila

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Da li se mogu izbjeći veći troškovi kod automobila?

Automobil je svakako najvažnije sredstvo za mobilnost mnogima od nas. U posljednje vrijeme, mjesečni troškovi za automobile su drastično porasli, a razlog tome su skuplje gorivo/struja, skuplje gume, skuplje osiguranje i registracija, skuplje održavanje. Svi navedeni troškovi su potakli mnoge da se zapitaju kako ih zapravo izbjeći? Sve što je potrebno napraviti je uložiti više opreza u korištenju auta. Kako? Prije zimske vožnje dobro provjerite tlak u gumama. Slabo napunjene gume troše do 5% više goriva.

Zimi nemojte paliti auto i zagrijavati ga prije nego krenete na posao ili grad. U ovih par minuta dok se auto grije potrošili ste najmanje pola litre goriva. Ako ovo radite svaki zimski dan mjesec dana- tada ste bez veze potrošili 15 eura goriva. Kod vožnje bitno je obratiti pažnju na ubrzanje i usporavanje. Navedeno činite postupno i pridržavajte ograničenja na cestama. Koristite tempomat, upravo on može smanjiti potrošnju goriva do 5%. Za kraj, kao svaki odgovorni vozač vodite brigu o redovitom održavanju vašeg automobila i obavljajte redovne servise kako ne bi došlo do neugodnih iznenađenja. U slučaju da vam se dogodi neki nenadani trošak na automobilu, na raspolaganju vam stoji hitri kredit koji vam može pružiti potreban novac za popravak.

7 načina kako se mogu smanjiti troškovi na automobilu

Budimo realni, od mjesečnih otplata za kredit, do servisa i popravka, obaveznog osiguranja i točenja, automobili su svakako jedan od najvećih troškova u kućnim budžetima. Da li se ovi troškovi mogu smanjiti? Da. Krenimo sa sljedećim: Refinanciranje kredita za auto – Ukoliko se vaša kreditna sposobnost promijenila otkako ste uzeli automobil na kredit, moguće je zatražiti refinanciranje koje vam može olakšati troškove otplate. Promijenite svoje auto osiguranje – Cijene auto osiguranja proteklih godina podosta padaju, što znači je moguće uštedjeti ukoliko promijenite osiguravajuću kuću.

Prodajte drugi automobil ukoliko ga imate – Mnoga kućanstva danas imaju dva ili više automobila. Razlog tome je više članova obitelji. Ukoliko imate drugi automobil koji se ne koristi, tada je najbolje razmotriti opciju prodaje. Zarađeni novac vam može dobro doći za podmirivanje određenih troškova. Prevelik auto – Mnogi se zalete u odabiru kvalitetnog automobila, što znači da često uzmu preveliki zalogaj. Ukoliko ste kupili auto koji vam je prevelik ili koji vam ne odgovara, tada je bitno hitno odraditi prodaju dok tržišna cijena nije pala.

Održavanje i popravci – Najbolji način za uštedu novaca na autu je njegovo redovno održavanje. Najveći troškovi se mogu pronaći kod automobila koji nisu paženi. Povećavanje kilometraže – Terenci i SUV mogu potrošiti i do 80 eura goriva, što znači da oni traže nešto pametniju vožnju. Smanjite nagla ubrzanja i velike brzine, vozite se normalno i prema ograničenjima. Produženo jamstvo- Produženo jamstvo svakako donosi mir, no ako ste se našli u situaciji da nemate dovoljno novaca tada možete zatražiti povrat od preostalog salda s ugovora.

Koji se troškovi na automobilu mogu smanjiti?

Svi troškovi na automobilu su uzrok našeg ponašanja kao vozač. Koji se troškovi na automobilu mogu smanjiti? Gotovo svi! Mnogi vozači su naučeni gledati na auto kao prijevozno sredstvo od točke A do točke B, no bitno je znati da auto isto traži vremena i ljubavi. Većina troškova na automobilu su vezana za loše vozačke navike. Kako možemo smanjiti troškove na automobilu? Osim gore navedenih savjeta, možete krenuti i od samih sebe. Prepoznajte potrebe svog automobila. Ako primijetite da nešto nije u redu – reagirajte na vrijeme. Ako niste sigurni da li se ispravno koristite autom – zatražite dodatan savjet.

Svi navedeni savjeti vam mogu uštedjeti pozamašnu svotu novaca. Pravilno održavanje i vožnja može smanjiti potrošnju goriva, po mnogima najskuplju stavku. Za bilo kakve dodatne savjete vezano za štednju kod automobila možete se obratiti ovlaštenom servisu ili u slučaju da je auto stariji, vašem mehaničaru. Važno je naglasiti kako nisu svi auti isti, no svi navedeni savjeti se mogu primijetiti na bilo koja vozila. Sljedeći put kada sjednete za volan svog automobila, krenite s manjim ali uz neko vrijeme efikasnim mjerama štednje koje će se na kraju mjeseca pokazati u vašem budžetu.
Tagovi:

Više članaka

Krediti bez jamstva: Trendovi i perspektive

Krediti bez jamstva: Trendovi i perspektive

Podnaslov 1: Rast popularnosti kredita bez jamstva: Trendovi i perspektive u financijskom sektoru

U sklopu financijskog sektora, promatramo značajan rast popularnosti kredita bez jamstva. Ova vrsta k