Serum za povećanje usana

Serum za povećanje usana

Da li serum za povećanje usana djeluje

Ukoliko vas zanima da li serum za povećanje usana djeluje, pročitajte ovaj tekst koji vam donosi sve informacije o tome. Serum za povećanje usana dolazi u raznim oblicima. Mogu biti tonirani ili prozirni, u obliku sjajila, balzama, štapića, gela ili lonca, kao tradicionalne olovke za usne itd. Sadrže sastojke poput cimeta, đumbirove metvice, zimzelena ili kapsicuma (vatreni spoj ljute paprike), koji pojačavaju protok krvi u usnama, što dovodi do blagog oteklina i crvenila.

Ti sastojci također uzrokuju žmarce ili peckanje. Iako je nekima taj osjećaj neugodan, drugi ga pozdravljaju kao dokaz da serum radi. No, nemojte pretjerati u upotrebi ovakvih seruma jer potencijalno mogu prouzročiti suhoću i ljuštenje usni. Ovi serumi predstavljaju privremeno rješenje za povećanje usana, a ne trajno. Tretman serumom morate ponavljati u određenim periodima kako bi postigli željene rezultate. Ukoliko želite trajnije rješenje, onda se konzultirajte sa plastičnim kirurgom koji vam može ponuditi nekoliko rješenja za povećanje usni.

Kako se koristi serum za povećanje usana

Prije nego krenete koristiti serum za povećanje usana učinite sve da vaše usne budu glatke jer se suhe i perutave usne čine manjima, jer ne odražavaju svjetlost i mogu biti podložne većoj iritaciji nakon što nanesete serum za usne. Također, piling usana prije nanošenja bilo kakvih proizvoda za usne osigurava bolji nanos i prirodnu ružičastu nijansu.

Piling usana izradite blagim pilingom i za četkanje koristite četkicu za zube. Pripremite usne i temeljnim premazom za usne prije nego što posegnete za serum za povećanje usana. Temeljni premaz vlaži usne i sprečava ih da se isuše. Primer također osvjetljava pigmentaciju na usnama, zamućuje linije na usnama i zaglađuje usne, koje tada postaju pogodne za nanos seruma.

Dakle, nakon što ste pripremili usne, slijedi samo nanošenje seruma na usne. Prilikom nanošenja seruma ostanite unutar linija usni i nemojte prelaziti liniju, jer želite da vam nabreknu samo usne, a ne područje oko. Nakon što premažete usne, pričekajte da se osuše te da osjećaj trnjenja nestane. Na kraju uklonite mrlje.

Koji sve serum za povećanje usana postoji

Sad kad znate gotovo sve što morate znati o tome što je serum za povećanje usana, vrijeme je da saznate koje sve vrste seruma postoje na tržištu. Postoje tri glavne vrste seruma koje možete koristiti. Prva vrsta se odnosi na balzam za usne. Balzami za usne se mogu se koristiti prije nanošenja omiljene boje za usne, ako nisu pigmentirane ili možete nositi obojeni balzam za usne.

Njihova je tekstura voštanija i masnija od sjajila za usne, a vaše usne održavaju vlažnima i nahranjenima. Druga vrsta se odnosi na sjajilo za usne. Ova sjajila za usne daju vam najglomaznije, najsjajnije usne ikad. Iako će začinski sastojci u njemu vaše usne začas povećati, također će sjajni završetak sjajila pojačati dojam povećanih usni.

Serum za povećanje usana u obliku sjajila vrlo je jednostavan za uporabu. Treća vrsta se odnosi na serum koji možete proizvesti sami kod kuće. Koristeći prave sastojke iz svoje kuhinje, možete sami pripremiti serum za usne i isprobati ga. Sve što trebate napraviti je uzeti pola žličice cimeta i pomiješati ga s maslacem i nekoliko kapi esencijalnog ulja metvice.

Tagovi:

Više članaka

Prirodno uklanjanje gljivica na noktima

Prirodno uklanjanje gljivica na noktima

Jednom kada se gljivice pojave na noktima, teško ih je liječiti jer su vrlo tvrdokorne. Gljivično oboljenje na noktima najčešće započinje kao bijela ili žuta mrlja ispod nokta. Kada se pojave i ukolik

Kako povećati usne bez igle

Kako povećati usne bez igle

Jeste li ikada razmišljali o tome kako povećati usne bez igle? Trendovi ljepote se stalno mijenjaju. Posljednjih godina popularnost punijih usana raste. Lijepo oblikovane i hidratizirane usne d

Skidanje kilograma gladovanjem

Skidanje kilograma gladovanjem

Svi oni koji su kroz godinu uživali u izdašnim kaloričnim obrocima a bilo kakav oblik fizičke aktivnosti smanjili na minimum vjerojatno u ovom trenutku muku muče sa skidanjem nepotrebnih kilogr