Serum za povećanje usana

Serum za povećanje usana

Da li serum za povećanje usana djeluje

Ukoliko vas zanima da li serum za povećanje usana djeluje, pročitajte ovaj tekst koji vam donosi sve informacije o tome. Serum za povećanje usana dolazi u raznim oblicima. Mogu biti tonirani ili prozirni, u obliku sjajila, balzama, štapića, gela ili lonca, kao tradicionalne olovke za usne itd. Sadrže sastojke poput cimeta, đumbirove metvice, zimzelena ili kapsicuma (vatreni spoj ljute paprike), koji pojačavaju protok krvi u usnama, što dovodi do blagog oteklina i crvenila.

Ti sastojci također uzrokuju žmarce ili peckanje. Iako je nekima taj osjećaj neugodan, drugi ga pozdravljaju kao dokaz da serum radi. No, nemojte pretjerati u upotrebi ovakvih seruma jer potencijalno mogu prouzročiti suhoću i ljuštenje usni. Ovi serumi predstavljaju privremeno rješenje za povećanje usana, a ne trajno. Tretman serumom morate ponavljati u određenim periodima kako bi postigli željene rezultate. Ukoliko želite trajnije rješenje, onda se konzultirajte sa plastičnim kirurgom koji vam može ponuditi nekoliko rješenja za povećanje usni.

Kako se koristi serum za povećanje usana

Prije nego krenete koristiti serum za povećanje usana učinite sve da vaše usne budu glatke jer se suhe i perutave usne čine manjima, jer ne odražavaju svjetlost i mogu biti podložne većoj iritaciji nakon što nanesete serum za usne. Također, piling usana prije nanošenja bilo kakvih proizvoda za usne osigurava bolji nanos i prirodnu ružičastu nijansu.

Piling usana izradite blagim pilingom i za četkanje koristite četkicu za zube. Pripremite usne i temeljnim premazom za usne prije nego što posegnete za serum za povećanje usana. Temeljni premaz vlaži usne i sprečava ih da se isuše. Primer također osvjetljava pigmentaciju na usnama, zamućuje linije na usnama i zaglađuje usne, koje tada postaju pogodne za nanos seruma.

Dakle, nakon što ste pripremili usne, slijedi samo nanošenje seruma na usne. Prilikom nanošenja seruma ostanite unutar linija usni i nemojte prelaziti liniju, jer želite da vam nabreknu samo usne, a ne područje oko. Nakon što premažete usne, pričekajte da se osuše te da osjećaj trnjenja nestane. Na kraju uklonite mrlje.

Koji sve serum za povećanje usana postoji

Sad kad znate gotovo sve što morate znati o tome što je serum za povećanje usana, vrijeme je da saznate koje sve vrste seruma postoje na tržištu. Postoje tri glavne vrste seruma koje možete koristiti. Prva vrsta se odnosi na balzam za usne. Balzami za usne se mogu se koristiti prije nanošenja omiljene boje za usne, ako nisu pigmentirane ili možete nositi obojeni balzam za usne.

Njihova je tekstura voštanija i masnija od sjajila za usne, a vaše usne održavaju vlažnima i nahranjenima. Druga vrsta se odnosi na sjajilo za usne. Ova sjajila za usne daju vam najglomaznije, najsjajnije usne ikad. Iako će začinski sastojci u njemu vaše usne začas povećati, također će sjajni završetak sjajila pojačati dojam povećanih usni.

Serum za povećanje usana u obliku sjajila vrlo je jednostavan za uporabu. Treća vrsta se odnosi na serum koji možete proizvesti sami kod kuće. Koristeći prave sastojke iz svoje kuhinje, možete sami pripremiti serum za usne i isprobati ga. Sve što trebate napraviti je uzeti pola žličice cimeta i pomiješati ga s maslacem i nekoliko kapi esencijalnog ulja metvice.

Tagovi:

Više članaka

Skidanje kilograma gladovanjem

Skidanje kilograma gladovanjem

Svi oni koji su kroz godinu uživali u izdašnim kaloričnim obrocima a bilo kakav oblik fizičke aktivnosti smanjili na minimum vjerojatno u ovom trenutku muku muče sa skidanjem nepotrebnih kilogr

Kako očistiti krvne žile prirodnim putem

Kako očistiti krvne žile prirodnim putem

Zbog bolesti vezano za žile kao npr srčani i moždani udar u svijetu umre preko 15 milijuna ljudi, statistika raste iz godine u godinu kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Loša prehrana, stres, p

Kako mijenjati dojke kod dojenja

Kako mijenjati dojke kod dojenja

Dojenje je mnogim novim majkama pomalo enigma i imaju puno pitanja vezano za dojenje, jedno od tih pitanja je kako mijenjati dojke kod dojenja? Dojenje je potpuno prirodna stvar koja povezuje majk