Privatna posudba novca

Privatna posudba novca

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:21
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li što je privatna posudba novca?

Ako vam hitno treba novac dobro je odma rasčistiti kako sve možete doći do njega i koji je najbolji način. Najbolji način bi svakako bila privatna posudba novca, a razloga je nekoliko. U nastavku ćemo reći što je to uopće privatna posudba novca i zašto je najbolja opcija za vas. Radi se o pozajmljivanju novaca pri čemu zajmodavac nije banka ili neka druga financijska institucija već fizička osoba. Ponajviše takva fizička osoba dolazi iz vašeg privatnog kruga, poput obitelji ili prijatelja, ali ne nužno i jedino od njih. Takva posudba novca je najbolja opcija zato što uzimate novac od osoba u koje imate povjerenja, i koji neće biti toliko strogi kako nepoznati zajmodavci. Obitelj i prijatelji vam možda novac posude besplatno ili uz jako nisku kamatu, dok s drugima to neće biti slučaj. Upravo zbog svega navedenog, ako vam je hitno potreban novac i nemate drugog izlaza, posudba novca od vaših najbližih bi moglo biti dobro rješenje.

Privatna posudba novca od neznanog zajmodavca

U prethodnom poglavlju smo objasnili da privatna posudba novca od članova obitelji i prijatelja nerijetko bude najbolja opcija. Ipak, ista ta obitelj ili prijatelji nisu uvijek voljni posuditi novce. Isto tako, možda je razlog zašto vi ne želite ići tim putem je vaš ponos, gdje ne želite biti ti koji “žicaju” već želite drugi oblik posudbe novca koji je diskretniji. U tom slučaju, kao najbolja privatna posudba novca svakako je brzi zajam. Ako se odlučite za tu opciju, brzi zajam preko interneta vam omogućuje da u kratkom roku i uz diskreciju dođete do toliko željenog kapitala. Sve što trebate napraviti jest pronaći valjanog zajmodavca, dakle zajmodavca kojemu možete vjerovati, dobro proučite ugovor o zajmu, kamatnu stopu i sve bitne sastojke ugovora te potom sklopite ugovor. Brzi zajam ima takav naziv zato što već idućeg dana može biti na vašem tekućem računu. Ipak, imajte na umu vašu obvezu za vraćanjem tog iznosa te napravite realan plan otplate.

Privatna posudba novca za svakoga!

Ako se pitate može li privatna posudba novca uopće biti put kojem ćete vi ići do toliko traženog novčanog kapitala, dobra vijest je da vjerojatno možete, S vaše strane trebate biti punoljetan građanin. Radni status i kreditna sposobnost su nešto što ovisi od zajmodavca do zajmodavca. Tako neki zajmodavci neće pretjerivati u ocjenjivanju vaše kreditne sposobnosti dok drugi hoće. Morate razumjeti da oni imaju interes smanjiti svoj rizik i biti sigurni da ćete moći otplatiti kredit stoga imajte to na umu i budite strpljivi. Privatna posudba novca online ima brojne prednosti pred standardnim kreditom od banke jer je puno brži i zahtijeva manje dokumentacije. Isto tako, na tržištu ima mnogo zajmodavaca stoga ćete uz malo truda pronaći zajmodavce koji su povoljniji i koji će vam dati dobre ugovorne pogodnosti. Vi svakako morate analizirati tržište, proučiti ugovorne odredbe te donijeti odluku koja je za vas najbolja, pri čemu je dobro posavjetovati se i sa stručnjakom.

Tagovi:

Više članaka