Posudba novca na ruke

Posudba novca na ruke

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:40
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca na ruke kao način dolaska do novca

Svatko od nas se barem jednom pronašao u situaciji kada nam je novac trebao sad i odmah. I dok se nekada posudba novca na ruke bez problema odvijala unutar kruga bližnjih, s vremenom je ta opcija postala stvar prošlosti. Novac je danas svakako najdragocjenija “stvar”, a toga su itekako svjesne razne financijske institucije. Davno iza nas su dani kada smo se mogli osloniti samo na bližnje ili banke, jer danas imamo i treću opciju. Kreditne agencije i ovlašteni zajmodavci danas spadaju u najpoželjniji oblik kreditiranja, a razlog leži u jednostavnosti odobrenja kredita, kao i većoj i prilagođenoj ponudi.

Posudba novca na ruke nije česta ponuda u kreditnim agencijama, ali je četa kod raznih ovlaštenih privatnih zajmodavaca. Kako opisati navedeni način posuđivanja novaca? Znamo što su krediti i kako oni funkcioniraju, ali što je privatna posudba novca – pod što to svrstavamo? Često je riječ o pozajmicama koje dolaze u manjim iznosima do par tisuća kuna. One se mogu isplatiti na ruke ili na račun – ovisno o željama klijenata. Naravno, odgovoran i ovlašteni zajmodavac prije posuđivanja novaca nudi ugovor na potpis.

Posudba novca na ruke ponekad nije transparentna

Istina je da bi posudba novca na ruke trebala biti zadnja opcija za razmatrati. Zašto? Mnogi će se u očaju obratiti bilo kome, što može rezultirati još većim problemom. Posudba novca na ruke nije zakonski regulirana, što znači da je tržište za prijevare itekako otvoreno. Naravno, prijevare se događaju kada uzimate sumnjiv novac sa strane ne provjerenih izvora. Kako se ograditi od prijevara? Naš savjet je da pretragu za posuđivanje novaca odradite online preko specijaliziranih web stranica.

Navedene stranice će Vam izbaciti samo najsigurnije i najbolje opcije na kreditnom tržištu, što će Vas automatski spasiti mogućih budućih problema. Što ako ne možete pronaći odgovarajuću ponudu? Istina je da mnoge kreditne agencije izbjegavaju ovakav način posuđivanja novaca, no one Vam mogu ponuditi druge opcije. Ukoliko nemate otvoreni vlastiti račun ili ako Vam je račun u blokadi – tada možete zatražiti isplatu na drugi račun ili zatražiti brzi kredit koji je kreiran za one koji se nalaze u blokadi.

Posudba novca na ruke uz pomoć kreditnih agencija

Kreditne agencije danas slove kao najbezbolniji način za ostvarivanje brze i jednostavne isplate. Razlog? Transparentno i brzo poslovanje koje se odvija preko interneta. Iako posudba novca na ruke nije uobičajena ponuda kreditnih agencija, postoje određene poslovnice koje mogu ponuditi navedenu uslugu. Važno je naglasiti da Vas određena agencija može odbiti pri samome zahtjevu, a razlog je preveliki rizik. Iako ne funkcioniraju po istom principu kao i banke, kreditne agencije također ocjenjuju mogući rizik kod određenih stranaka.

Posudba novca na ruke bi Vam trebala biti zadnja opcija ukoliko Vam je novac potreban. Zatraženom metodom ne samo da ste sumnjivi, već Vas se u startu ocjenjuje kao pre veliki rizik. Ukoliko Vam je novac zaista potreban, tada Vam savjetujemo da radije zatražite brzi kredit ili brzu pozajmicu u manjem iznosu. Kreditne agencije Vam nude mogućnost samostalnog odabira kod visine isplate kao i roka otplate, što znači da si sami kreirate vlastitu ponudu koja Vam najbolje odgovara.

Tagovi:

Više članaka

Što učiniti ako vam propadne kupovina stana

Što učiniti ako vam propadne kupovina stana

Kupovina stana jedan je od najvećih pojedinačnih troškova koji će većina ljudi imati u svome odraslome životu. Na ovaj način si dugoročno osiguravate kroz nad glavom, a za razliku od plaćanja n

Zašto je dobro imati internet bankarstvo

Zašto je dobro imati internet bankarstvo

Internet bankarstvo je financijska usluga koju banke omogućavaju svojim korisnicima putem interneta kao kanala veze sa bankom. Korisnik, bilo da se radi o građanima ili tvrtkama se putem interneta spa

Kako osigurati životinje

Kako osigurati životinje

Kućni ljubimci često imaju veliko mjesto u srcu svojih vlasnika. Vlasnici ih hrane, vode u šetnje, vode na izlete, kao i kod veterinara i za njih kupuju igračke. Ipak, ljubimci su isto tako obv