Krediti bez kreditne sposobnosti

Krediti bez kreditne sposobnosti

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:38
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez kreditne sposobnosti, što utječe na našu kreditnu sposobnost

Sigurno znate za izraz kreditna sposobnost i vrlo vjerojatno ste i upoznati s njome ako ste ikada podizali ili pokušavali podići kredit u banci. Standardna procedura u banci je da se provjerava kreditna sposobnost klijenta prije kredita, što znači da ne može svatko dobiti kredit. Neke od stvari koje se uzimaju u obzir vezano za kreditnu sposobnost klijenata su: Poslodavac kod kojeg klijent radi, vrsta zaposlenja tj. da li je ugovor na određeno ili neodređeno. Isto tako je važno da li klijent na vrijeme podmiruje svoja postojeća dugovanja, ima li status jamca ili sudužnika i da li klijent uzdržava nekoga ili ne. Većina građana danas ne ispunjava navedene uvjete, što ih ostavlja s potrebom za novcem. Ako imate problema s financijama, odgovor na vaše probleme tada mogu biti krediti bez kreditne sposobnosti koji spadaju u vrstu brzih online kredita. Riječ je o ponudi kredita sa strane kreditnih kuća koje posluju online i na ovaj način pomažu onima kojima je novac najpotrebniji. Krediti bez kreditne sposobnosti su mogući, pitate se kako? Važno je naglasiti kako kreditne kuće ne posluju na istim principima kao banke, što im omogućuje fleksibilnost u izdavanju kredita.

Krediti bez kreditne sposobnosti, brzi i jednostavni online krediti

Mnogi klijenti određenih banaka tako često ne mogu dobiti kredit zbog svega doslovno par eura duga ili zato što se nalaze na tzv. Crnoj listi neplatiša. Upravo ovo kreditnim kućama nije važno. Naveli smo kako je njihov način dosta fleksibilniji, pa čak i liberalniji od načina rada banaka. Kreditnim kućama je jedino bitno da vi možete predočiti dokaz da imate redovita mjesečna primanja s kojima možete podmirivati svoje dugovanje, ostalo ih nije briga. Krediti bez kreditne sposobnosti će tako od vas tražiti samo presliku osobne iskaznice i tekućeg računa kao i dokaz da imate redovita mjesečna primanja. Sigurno se pitate kako izgleda sami proces prijave za ovakvu vrstu kredita? Pošto je riječ o brzom online kreditu, prijava se odvija isključivo online preko web stranice odabranog online zajmodavca. Potrebna je registracija na samu stranicu gdje ćete zatim slijediti daljnje upute kako do kredita. Krediti bez kreditne sposobnosti se tako sastoje od odabira željenog iznosa kredita i roka otplate pomoću kreditnog kalkulatora, ispunjavanja zahtjeva s osobnim podacima i za kraj je bitno priložiti gore navedenu traženu dokumentaciju. Ponuda se tada šalje online zajmodavcu koji vam se povratno javlja s odbijenicom ili odobrenjem u roku 15 minuta. Ako je kredit odobren, isplata sjeda na vaš račun odmah. Svi online krediti nude isti brzi i jednostavni princip prijave i odobrenja kredita.

Krediti bez kreditne sposobnosti, sigurnost online kredita

Iako su brzi online krediti na Hrvatskom tržištu kredita prisutni već podosta vremena, oni i dalje nisu toliko popularni kao i u EU. Razlog? Mnogi su još skeptični kada je u pitanju novac koji dolazi preko interneta. Upravo ovdje je važno objasniti na koji način funkcioniraju krediti bez kreditne sposobnosti i svi drugi online krediti koji zvuče primamljivo. Kada odabirete online zajmodavca trebate imati na umu da su oni zapravo kreditne kuće koje posluju online. Isto tako je bitno znati da nemaju sve kreditne kuće odobrenje za rad sa strane Hrvatske narodne banke, i to potencijalno može uzrokovati probleme. Kako? Kreditne kuće koje ne posluju legalno ne ostavljaju nikakav pisani trag u obliku ugovora, što može dovesti do niza problema. Preporuka je zato svakako vršiti provjeru kreditnih kuća, sami ili pomoću specijaliziranih web stranica koje posluju samo s legalnim kućama. Krediti bez kreditne sposobnosti i svaki drugi brzi kredit prilikom online ugovaranja mora sadržavati dio koji će biti ugovor između vas i zajmodavca. Nikako nemojte pristajati na novac bez ugovora ili na novac na ruke bez neke vrste pisanog traga. Mnogi se danas boje online kredita upravo radi prijevara, no bitno je znati da se prijevare mogu dogoditi bilo gdje, zato je bitno da znate barem neke osnove prije nego se odlučite na bilo kakvo podizanje kredita.
Tagovi:

Više članaka

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

### Kako se prijaviti za subvencionirani kredit: Koraci i dokumentacija

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit? Prvi korak u tom procesu je prikupljanje svih potrebnih dokumenata i informacija.