Kredit preko kartice

Kredit preko kartice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:38
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li što je kredit preko kartice?

Nerijetko se u ovo doba kriza i recesija nađemo u situaciji u kojoj nam je potreban novac brzo. To može biti zbog potrebe zadovoljenja različitih financijskih obveza koje su se javile i koje uskoro dospijevaju. U tom trenutku je potrebno pronaći zajmodavca koji jamči najbržu isplatu, a također zajmodavca koji je pouzdan, čiji ugovor o kreditu nije lihvarski i koji ima povoljnu kamatnu stopu i ostale ugovorne odredbe. Pri tom je moguće dobiti i kredit preko kartice. U tom slučaju, isplata pozajmljenog novca se izvršava na karticu, a vi ćete također otplaćivati kredit koristeći svoju kreditnu karticu. Možete potražiti na internetu najbrži kredit ili pak kredit preko kartice da saznate koji sve zajmodavci nude takve uvjete. Ugovor o kreditu je moguće sklopiti i preko banke. U svakom slučaju potrebno je da maksimalno pažljivo provjerite opcije koje tržište nudi, te se po mogućnosti konzultirate s odvjetnikom ili kakvim stručnjakom koji će vam potvrditi da nema skrivenih ili nepovoljnih ugovornih odredbi.

Kredit preko kartice u banci

Ako imate kreditnu karticu u banci s kojom možete ići u minus, vi ustvari svakog puta ostvarujte isti učinak kao da ste sklopili ugovor o kreditu. Riječ je o principu zvanom ” kupi sad a plati kasnije”, pri čemu se možete zadužiti do određene visine. Kredit preko kartice funkcionira tako da u slučaju da nemate dovoljno sredstva na računu a silno želite nešto kupiti da u tom slučaju možete napraviti kupnju i privremeno se zadužiti. Tada na zaduženi iznos teče i ugovorena kamata koju morate plaćati. Pri tom je bitno znati da kreditna kartica i dozvoljeni minus ne predstavljaju besplatan novac te se zadužujete gotovo jednako kao što bi se zadužili da ste se odlučili za kredit preko kartice kod drugog zajmodavca i potpisali ugovor o zajmu. U svakom tom slučaju uvijek je potrebno analizirati visinu kamatne stope i ugovorne uvjete kako bi znali kakve obveze preuzimate prilikom sklapanja pojedinog ugovora o kreditu.

Kako dobiti kredit preko kartice?

Ukoliko vas sve što ste pročitali zvuči primamljivo i želite dobiti kredit preko kartice, u nastavku ćemo vam objasniti kako u tome uspjeti. Najprije morate pronaći pouzdanog zajmodavca koji je siguran i koji ima provjerenu reputaciju. Ono što vam je iduće za činiti jest temeljito provjeriti sve ugovorne stavke, posebice obraćajući pažnju na: visinu kamatne stope i da ne odudara od prosječne tržišne vrijednosti kamatne stope, rok otplate kredita, penale za eventualnu prijevremenu otplatu, rok na koji se ugovara kredit te sve ostale ugovorne odnosa. Ako vam i jedna ugovorna stavka nije jasna, svakako potražite pomoć pravnog stručnjaka. Pri tom je veoma važno i ovo: morate imati unaprijed isplanirani budžet i iznos kredita koji s obzirom na vaše prilike možete podnijeti i sigurno vraćati. Ne smijete izaći iz tih okvira jer u suprotnom bi se mogli naći u situaciji da ste prezaduženi. Ako ste sve ove korake ispunili, možete vrlo lako dobiti kredit preko kartice.

Tagovi:

Više članaka

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

### Kako se prijaviti za subvencionirani kredit: Koraci i dokumentacija

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit? Prvi korak u tom procesu je prikupljanje svih potrebnih dokumenata i informacija.