Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega
Kako zadovoljiti osobu u krevetu

Kako zadovoljiti osobu u krevetu

Kako zadovoljiti osobu tokom seksa

Kada je u pitanju seks, svakome je bitno da zadovolje svojeg partnera i pomognu mu da postignu vrhunac i da budu sretni i zadovoljni. No, ponekad ne znamo kako zadovoljiti svojeg partnera, posebice ako nemate dovoljno iskustvo u seksu, te niste sigurni što vaš partner želi i kako da mu pružite ultimativno zadovoljstvo. Zato ćemo vam mi pomoći i reći vam kroz ovaj članak kako možete zadovoljiti svojeg partnera, bez obzira radi li se o ženi ili muškarcu. Iako mnogi misle da je teško usrećiti ženu ili muškarca tokom seksa, zapravo nije to posve točno. Bitno je da znate što žele i da o tome pričate. Također, nije ni teško si pronaći svojeg partnera za seks, jer sada imate na raspolaganju razne stranice za upoznavanje poput Osobni kontakti preko kojih možete bez probleme upoznati nove i zanimljive osobe putem njihovih oglasa. Na stranici Osobni kontakti možete pronaći oglase za intimno druženje, masaže i slične stvari na tu temu, te si tako možete pronaći vašeg novog partnera za avanture!

Kako zadovoljiti ženu u krevetu

Kako zadovoljiti ženu nije tako teško kao što se mnogima čini na prvu. Vjerojatno to te stigme dolazi zbog toga što žene imaju drugačiji način kako steknu svoje zadovoljstvo, no i dalje nije to tako nemoguće kao što mnogi muškarci k tome pripisuju.

Prvi način kako zadovoljiti ženu možete već kroz klasično davanje poljubaca kod vrata i uha. Mnoge žene to vole te stoga vrijedi isprobati ovaj mali trik.

Ne morate uvijek sa ženom pričati u rukavicama, jer ona voli čuti vaše najluđe maštarije i ideje, stoga slobodno recite što želite i vidjeti ćete koliko će se napaliti.

Mnoge žene postignu vrhunac već kada se poigravate njezinim grudima, posebice s bradavicama.

Također, žene vole kada se međusobno zadovoljavate, i isto tako bitno je da znate gdje je njena “točka”, stoga istražite ju malo kako biste otkrili gdje ona doseže svoj vrhunac.

Mnoge žene vole isprobavati razne poze poput pseće poze, poze 69, i poze gdje ona sjedi za vama, jer u takvim pozama steknu veće zadovoljstvo.

Isto tako, vole neočekivani seks, kao onaj jutarnji, nakon posla, tokom tuširanja ili u prirodi, Veoma često žene budu u takvim neočekivanim trenucima više napaljene te će lakše dosegnuti vrhunac.

Kako zadovoljiti muškarca u krevetu

Što se tiče toga kako zadovoljiti muškarca, isto tako nije komplicirano i stvari su veoma jednostavne.

Prvo što je muškarcima bitno je da vide da ste i vi jednako zainteresirani za seks, i da vas iskreno i zanima, a ne da samo odrađujete taj posao. Isto tako, vole kada vas zanimaju novi trikovi, poze, maštarije i slično. Ne morate svake noći isprobavati nove stvari, ali vole malo promjene s vremena na vrijeme.

Ono što muškarci vole je kada ga hvalite, jer tako mu dajete samopouzdanja i osjeća se dobro i zna da radi dobru stvar.

Također, vole kada mu šefujete u spavaćoj sobi i da mu malo date instrukcija kako bi vas mogao zadovoljiti.

Oni vole kada imate samopouzdanja, to ih najviše pali. Također, vole vidjeti vaše tijelo, stoga ga nemojte skrivati.

Druge stvari koje ih pale je kada ga masirate i dodirujete, ne nužno u seksualnom smislu, ali oni vole vaš dodir.

S druge strane, vole oralni seks, i da progutate njegov sok jer to znači da ga cijelog prihvaćate i volite. Također, vole vidjeti vas kako samu sebe zadovoljavate i pružate mu taj vizualni užitak.

Vole spontane žene koje će odlučiti za seks u bilo koje doba dana ili noći.

I za kraj, vole kada ostvarite pravi orgazam, bez glumljenja. Ako ga ne možete postići, onda mu to iskreno recite, jer on voli čuti istinu i istraživati vas više kako bi vam omogućio da i vi postignete vrhunac. Nema mu većeg zadovoljstva kada čuje i vas da ostvarujete orgazam.

Tagovi:

Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega

Više članaka