Kako promijeniti lozinku na facebooku

Kako promijeniti lozinku na facebooku

Zašto bih trebao znati kako promijeniti lozinku na facebooku?

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice i broji preko milijardu korisnika. Upravo zbog učestalosti i frekvencije korištenja te društvene mreže, sve češće možemo čuti razne upite oko pojedinosti njezinog korištenja. Sve te razne pojedinosti sada nećemo nabrajati. Jedno je, međutim, sigurno. Svaki korisnik facebooka bi trebao znati kako promijeniti lozinku na facebooku. Naime, znanje o tome kako promijeniti lozinku na facebooku je prvo i najvažnije koje možete imati kao korisnik te društvene mreže iz nekoliko razloga. Prvi i najvažniji razlog svakako je osiguranje vaše sigurnosti. Naime, može se dogoditi situacija da sumnjate da je netko provalio u vaš facebook ili pak da je samo saznao koja je vaša lozinka. Kako bi spriječili upad neželjenog korisnika, potrebno je brzo promijeniti lozinku i tako sačuvati svoje mnogobrojne osobne podatke. Upravo će brzina vaše intervencije raditi razliku glede toga hoćete li zaštiti svoj korisnički profil ili ne, stoga je jako važno da to znanje posjedujete!

Saznajte kako promijeniti lozinku na facebooku uz pomoć ovih par koraka.

U prethodnom ste poglavlju shvatili da je znanje o tome kako promijeniti lozinku na facebooku krucijalno za vas kao korisnika te društvene mreže. Svjesni ste da brza promijena lozinke može značiti razliku između zaštite ili curenja vaših osobnih podataka i odlučili ste naučiti kako promijeniti lozinku na facebooku. Čestitamo, dobra odluka! Lozinku na facebooku možete promijeniti na sljedeći način: Ukoliko ste na početnoj stranici vašeg profila ili home page-a, na gornjem desnom kutu kliknite na strelicu koja pokazuje prema dolje i odaberite postavke. Zatim kliknite na “Lozinka”. Potom ćete morati upisati sadašnju lozinku te novu lozinku. Kada ste navedeno upisali, kliknite na opciju “Spremi promjene”. Ako vam opisani postupak predstavlja poteškoće pa i dalje ne možete promijeniti svojuj lozinku, u tom trenutku bi bilo dobro da se obratite korisničkoj podršci Facebook-a i detaljno im opišete svoj problem. Oni će vas opskrbiti s potrebnim informacijama i rješiti vaš zahtjev u najkraćem roku.

Kako promijeniti lozinku na facebooku ako sam zaboravio dosadašnju lozinku?

Saznali ste kako promijeniti lozinku na facebooku u prethodnom poglavlju, pratite korake koji su opisani, međutim, nailazite na jedan problem: Na koraku broj 3., kada vas traže da upišete svoju staru lozinku, vi ste svoju staru lozinku zaboravili! Ne očajavajte, niste prvi kojemu se to događa, dapače, tisuće korisnika svaki dan iskuse taj problem. Facebook je, stoga, tomu izašao na kraj i ponudio vam rješenje. Ukoliko ne znate svoju sadašnju lozinku, a ulogirani ste u svoj profil, odite na stranicu koja glasi: Pronađite svoj račun. Tamo unesite adresu svoje e-pošte, zatim telefonski broj te korisničko ime koje je povezano s vašim računom. Ono što zatim trebate napraviti jest samo slijediti upute koje će vam se pojaviti na zaslonu. Ako pak vas pak zanima kako promijeniti lozinku na facebooku u kojemu niste ni ulogirani, u tom slučaju na log in stranici kliknite na opciju zaboravio sam lozinku, te će Facebook služba poslati link za oporavak vaše lozinke na vaš e-mail.

Tagovi:

Više članaka

Kako instalirati vpn

Kako instalirati vpn

Virtualna privatna mreža (VPN) je tehnologija koja omogućuje sigurnu i privatnu internetsku vezu. VPN šifrira vaše podatke i omogućuje vam da se povežete s internetom iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Najbolje vrijeme za objavljivanje na Twitteru

Najbolje vrijeme za objavljivanje na Twitteru

Twitter jer jedna od brojnih društvenih mreža koje su popularne i koja se koristi u cijelom svijetu. Društvene mreže služe za povezivanje ljudi, razmjenu informacija, za promociju usluga

Kako koristiti LinkedIn Analytics za B2B publiku

Kako koristiti LinkedIn Analytics za B2B publiku

LinkedIn je društvena mreža koja prvenstveno služi u poslovne svrhe gdje se ljudi povezuju zbog nekog poslovnog cilja. Na ovoj društvenoj mreži možete otvoriti profil kao fizička osoba,