Kako osigurati životinje

Kako osigurati životinje

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako osigurati životinje? Kratak vodič vlasnicima kućnih ljubimaca!

Kućni ljubimci često imaju veliko mjesto u srcu svojih vlasnika. Vlasnici ih hrane, vode u šetnje, vode na izlete, kao i kod veterinara i za njih kupuju igračke. Ipak, ljubimci su isto tako obveza, češće kad je u pitanju pas nego mačka, no za oboje vrijedi isto. Što napraviti ako imamo ljubimca koji je sklon nezgodama? Što napraviti ako naš ljubimac prouzrokuje nekakvu štetu. Premda oni mogu i dalje biti u Vašim mislima najbolji ljubimci na svijetu, možda bi bilo pametno da ih isto tako i osigurate. Kako osigurati životinje odnosno vlastite ljubimce? Danas to možete napraviti u osiguravajućim kućama koje nude takvu uslugu. Kada tražite osiguranje, gledajte na veće kuće jer one češće i imaju osiguranje životinja. Kako osigurati životinje? Proces je vrlo jednostavan i ne toliko različit od ostalih osiguranja. U ovome tekstu govorimo više o osiguranju životinja. Što točno osiguranje podrazumijeva i koliko to obično košta, kao i neke druge informacije koje Vam mogu biti potrebne.

Kako osigurati životinje? Što osiguranje pokriva?

Ovisno o tome gdje osiguravate svog kućnog ljubimca, uvjeti mogu biti mrvicu drukčiji. Ipak, kod većina osiguravajućih kuća osiguranje ljubimca izgleda vrlo slično. Radi se o osiguranju protiv materijalne štete koju prouzrokuje Vaš ljubimac. Visina osiguranja ovisi naravno o premiji koju ugovorite. Osim toga, osiguranje ljubimaca također pokriva medicinske, odnosno veterinarske troškove, kao i troškove nekih cijepljenja. U slučaju smrti osiguranog ljubimca, imate pravo na nadoknadu troškova za nabavu novog, često istog spola i pasmine. Kod osiguranja ljubimaca također imate osigurane i razne veterinarske programe, no to najviše ovisi gdje osiguravate svog kućnog ljubimca. Kako osigurati životinje? Jednostavno se zaputite u poslovnicu neke osiguravajuće kuće i raspitajte se za dodatne detalje, a isto tako odmah započnite proces osiguranja. Kako osigurati životinje veliki proces, treba isto tako znati uvjete kod kojima se ljubimci mogu osigurati. Naravno, kao i prije, obratite pozornost na pojedine osiguravajuće kuće jer nije uvijek kod svakoga sve jednako.

Kako osigurati životinje? Kakvi ljubimci sve mogu biti osigurani?

Kod osiguranja životinja nećete moći osigurati svog bengalskog tigra ili afričkog nosoroga, ovakvi paketi obično su napravljeni s misli da je u pitanju generični kućni ljubimac. Ipak, u razgovoru s osobljem osiguravajuće kuće, sigurni smo da ćete moći iskoristiti osiguranje ljubimaca za razne ljubimce. Ukoliko to nije pas ili mačka, svakako se dodatno konzultirajte. Kako osigurati životinje? Kod osiguranja životinja morate pripaziti na par uvjeta koje osiguranje traži. Jedan od uvjeta gotovo je uvijek dob ljubimca, a većina osiguranja neće Vam osigurati kućnog ljubimca starijeg od 10 godina (pričamo opet o mačkama i psima). Kako osigurati životinje starije od 10 godina? Morat ćete potražiti osiguranje koje će Vam na to htjeti pristati, nema druge. Većina osiguranja također traži čipiranje kućnih ljubimaca, kao i neka obavezna cjepiva prije nego što ih osigurate. Kao i uvijek, bitno je naglasiti da nije kod svakog osiguranja sve isto, stoga uvijek pripazite i pročitajte što točno polica pokriva, odnosno koji su uvjeti koji moraju biti ispunjeni da biste osigurali svog kućnog ljubimca.

Tagovi:

Više članaka

Krediti bez jamstva: Trendovi i perspektive

Krediti bez jamstva: Trendovi i perspektive

Podnaslov 1: Rast popularnosti kredita bez jamstva: Trendovi i perspektive u financijskom sektoru

U sklopu financijskog sektora, promatramo značajan rast popularnosti kredita bez jamstva. Ova vrsta k