Kada je popust za umirovljenike u Konzumu

Kada je popust za umirovljenike u Konzumu

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 08.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kada je popust za umirovljenike u Konzumu vezan za prehrambene proizvode

Umirovljenik ste i zanima vas kada je popust za umirovljenike u Konzumu vezan za prehrambene proizvode. Prehrambeni proizvodi se odnose sa na voće, povrće, meso, ribu, mliječne proizvode i na sve ono što neka osoba može konzumirati u svojoj prehrani. S obzirom na relativno male mirovine koje prima većina umirovljenika u Hrvatskoj, mnoge od njih zanima kada je popust za umirovljenike u Konzumu vezan za prehrambene proizvode.

Naime, većina umirovljenika svoju mirovinu uglavnom troši na hranu, izuzev režija koje moraju platiti. Kako cijene prehrambenih proizvoda kontinuirano rastu, što zbog većih poreza, što zbog većih troškova u proizvodnji hrane, mnogi umirovljenici moraju dobro izračunati koliko hrane mogu kupiti, a da im ostane za ostale životne troškove.

Vezano na navedeno, mnogi umirovljenici prate kada su popusti s ciljem da povoljnije prođu u svojoj nabavci hrane. Popusti vezani za hranu jedni su od najčešće korištenih popusta u trgovanju od strane umirovljenika. Jako je bitno da umirovljenici znaju kada su navedeni popusti aktualni.

Kada je popust za umirovljenike u Konzumu i kako ih proučiti

Mnoge umirovljenike zanima kada je popust za umirovljenike u Konzumu i kako ih proučiti. Konzum, kao najveći domaći trgovački lanac, osmislio je više načina kako umirovljenici mogu saznati kada je popust za umirovljenike u Konzumu i kako ih proučiti. Jedan od načina se odnosi na papirnate letke.

Naime, Konzum izdaje svakih tjedan dana letke u kojima su navedeni popusti za raznu robu. Isto tako unajmljuju dostavljače da navedene letke dijele po kućnim adresama i zgradama. Na taj način umirovljenici dobivaju letke, a da ne moraju izlaziti iz svoje kuće i isto tako mogu pregledavati popuste u toplini svog doma.

Drugi način kako mogu doći do letaka, je taj da nakon kupnje u Konzumu zatraže od prodavačice primjer letka sa novim popustima za sljedeći tjedan. Osim letaka, umirovljenicima je i na raspolaganju online stranica Konzum trgovina, gdje mogu vidjeti popuste za svaku pojedinu trgovinu Konzuma. Osim što popuste prikazuje putem letaka, Konzum iste te popuste prikazuje i na svojoj Internet stranici.

Kada je popust za umirovljenike u Konzumu u doba korone

Umirovljenike, kao jednu od najugroženijih skupina od korone, zanima kada je popust za umirovljenike u Konzumu u doba korone. Korona bolest, moderna pošast koja je promijenila čitavi svijet u mnogo pogleda, predstavlja veliku opasnost za naše umirovljenike. S obzirom na svoju životnu dob i u većini slučajeva pogoršanim zdravljem, umirovljenici imaju manju otpornost od mlađih osoba.

Svaki odlazak u trgovinu za umirovljenike predstavlja opasnost jer se moraju kretati između velikog broja ljudi, među kojima se može nalaziti zaražena osoba korona virusom. S toga je od iznimne važnosti znati kada je popust za umirovljenike u Konzumu u doba korone. Naime, umirovljenici kada znaju kada je popust na određenu stvar koja im je bitna, znati će razlog zbog kojeg riskiraju odlazak u trgovinu u doba korone.

S obzirom da imaju ograničeni budžet, svaki ušteđen euro predstavlja im bitnu stvar, pogotovo u doba korone kada je budućnost neizvjesna. Uštedom novca uz pomoć popusta u Konzumu, ostaje im više sredstava za potrošiti na zdravstvene preparate koji im pomažu u jačanju imuniteta, što je iznimno bitno u borbi sa korona virusom.
Tagovi:

Više članaka

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit?

### Kako se prijaviti za subvencionirani kredit: Koraci i dokumentacija

Kako se prijaviti za subvencionirani kredit? Prvi korak u tom procesu je prikupljanje svih potrebnih dokumenata i informacija.

Kako se nositi s problemima u otplati online zajma?

Kako se nositi s problemima u otplati online zajma?

Prvi korak u rješavanju problema u otplati online zajma je stvaranje detaljnog plana upravljanja financijama. Ključno je razumjeti sve aspekte svoje financijske situacije, uključujući prihode, rashode