Brzi novac

Brzi novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 05.06.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi novac prodajom usluga i proizvoda

Postoji nekoliko načina kako dobiti brzi novac. Uvijek možete predmete koje ne koristite odnijeti u zalagaonicu koja će vam platiti pristojnu cijenu za predmete visoke vrijednosti. Na primjer elektroničke stvari, glazbene instrumente, nakit ili satove. Neke će rabljene trgovine kupiti i predmete, poput rabljene odjeće, CD-ova, DVD-a, ploča ili knjiga.

Ako imate vrijedne predmete i u dobrom su stanju provjerite koja bi bila njihova prodajna cijena. Rasprodajte u dvorištu kako biste prodali stvari koje vam više ne trebaju. Odaberite dan ili par dana za prodaju. Oglašavajte ga u svojim lokalnim novinama i na internetu, na primjer na društvenim medijima i povjerljivim web stranicama.

Zatim, na dan rasprodaje, rasporedite predmete na stolove, deke, police ili na neki drugi način ispred svog doma. Stavke možete rasporediti u grupe prema cijeni ili ih pojedinačno odrediti. Dobri predmeti za prodaju uključuju CD -ove, DVD -e, knjige, glazbene instrumente, igračke za prikupljanje, elektroničku opremu (računala, tablete, televizore, zvučnike itd. ), Pametne telefone, video igre, nakit, odjeću, obuću i neiskorištene darovne kartice. Odaberite način uz pomoć kojeg želite dobiti brzi novac.

Brzi novac uz neobične poslove

Pronađite male plaćene zadatke putem aplikacija. Postoje aplikacije koje vam plaćaju za obavljanje marketinških zadataka, poput skeniranja proizvoda u trgovini ili popunjavanja ankete. Preuzmite jednu od ovih aplikacija i upotrijebite je za pronalaženje malih plaćenih zadataka koje možete obaviti. Ovako možete zaraditi puno novaca po određenom zadatku.

Međutim, možete početi odmah i zaraditi brzi novac. Ispunite internetske ankete. Postoje mnoge web stranice posvećene korisnicima koji povezuju besplatne internetske ankete. Iskoristite svoje vještine za obavljanje dnevnih poslova. Postavi oglas na mreži ili na oglasnu ploču s ponudama za obavljanje neobičnih poslova ili se prijavi u agenciju za zapošljavanje koja je specijalizirana za privremeni rad.

Također možete otići tamo gdje se drugi radnici sastaju i čekati poslodavce, poput izvođača građevinskih radova, uređenja okoliša, vlasnika stanova i vlasnika malih poduzeća. Pronađite prijatelje koji odlaze iz grada i ponudite im da se brinete o njihovim kućnim ljubimcima dok ih nema. Provjerite koliko drugi čuvari kućnih ljubimaca u vašem području naplaćuju kako biste lakše postavili svoje cijene. Brzi novac vam je na dohvat ruke uz navedene poslove.

Brzi novac uz recikliranje

Brzi novac se krije i u recikliranju. Vratite boce i limenke za povrat novca. Postoji mnogo načina kako iskoristiti ovu priliku. Potražite sve limenke i boce koje možete pronaći u svom domu. Tražite limenke i boce u kantama za smeće, uz prometne ceste i svugdje gdje se ljudi druže (parkovi, stadioni itd. ).

Da biste na zabavan način dobili dodatne boce i limenke za recikliranje, priredite zabavu s vlastitim pićem. Kad zabava završi, skupite sve boce i limenke i predajte ih za gotovinu. Reciklirajte sve što vam ne treba za gotovinu. Ako imate veliku hrpu otpada u svom dvorištu, posjedujete kamion s otpadom ili drugo vozilo ili znate za odlagalište na kojem možete legalno reciklirati materijale, možete ga sortirati i prodati u otpad.

Prodajte računalo koje više ne želite ili ne koristite. Računala su puna vrijednih metala poput čelika, aluminija i zlata. Ako demontirate stara računala, možete sortirati te metale i prodati ih. Počnite reciklirati kako bi dobili brzi novac. Uvijek vam ostaje opcija za nenamjenski krediti.

Tagovi:

Više članaka

Kako povećati iznos kredita koji možete dobiti?

Kako povećati iznos kredita koji možete dobiti?

Kada se odlučite za uzimanje kredita, jedna od najvažnijih stvari koju trebate uzeti u obzir je vaš kreditni rejting. Kreditni rejting je ocjena vaše kreditne sposobnosti koju koriste kreditne agencij

Kako upravljati svojim novcem

Kako upravljati svojim novcem

Novac je sredstvo plaćanja bez obzira u kojoj valuti je, bez novca ne možemo pokriti osnovne egzistencijalne potrebe kao što su stan, hrana, režije, prijevoz do posla i natrag kući, . Novac je

Koliko kreditnih kartica trebate imati

Koliko kreditnih kartica trebate imati

Kreditne kartice mogu biti od velike pomoći ako se pametno i razborito njima koristimo. No, ako nam kreditne kartice služe samo kao produženi dozvoljeni minus po tekućem račun, vrlo brzo ćete se naći