Koji horoskopski znakovi se slažu u ljubavi

Koji horoskopski znakovi se slažu u ljubavi

Horoskopski znakovi koji se najbolje slažu na ljubavnom planu

Određene značajke znakove nam mogu pokazati kako će se dvoje ljudi slagati u svojoj ljubavnoj vezi. I dok astrologija smatra kako ne postoje kombinacije koje nisu kompatibilne, određene kombinacije mogu biti nešto manje uspješne. Svi horoskopski znakovi se mogu slagati, no bitno je imati onu jednu karakteristiku koja čini dobar odnos. Ovan – Ovnovi su poznati po svojoj samopouzdanoj i strastvenoj prirodi. U ljubavnom životu im je potrebna spontanost i uzbuđenje, i upravo to traže u parteru. Najbolji partneri za Ovna su: Lav, Strijelac, Vaga.

Bik – Bikovi su racionalni, pouzdani i veoma praktični. U ljubavnom životu traže senzualnost i romantiku, što znači da žele partnera koji je takav po prirodi. Najbolji partneri za Bika su: Djevica, Jarac i Škorpion. Blizanci – Često nepredvidljivi i komplicirani, što može dovesti do problema na ljubavnom planu. Potreban im je partner koji ih razumije, stimulira i izaziva. Najbolji partneri za Blizance su: Vaga, Vodenjak, Strijelac. Rak – Rakovi su veoma osjećajni i emotivni, što ih ponekad predstavlja kao osobe bez stava. Traže partnere koji se ne boje obveza i koji vole na strastven način. Najbolji partneri za rakove su: Škorpion, Ribe, Jarac.

Lav – Glavni u svemu i to s izrazitim ponosom, Lav traži osobu koja je jednako ambiciozna i spremna preuzeti tron. Najbolji partneri za Lavove su: Ovni, Strijelci i Vodenjaci. Djevica – Djevice su veoma praktične, vrijedne i analitične. Traže partnera koji ne zahtjeva rad i koji pruža istu dozu emocija i vjernosti kao i one. Najbolji partneri za Djevice su: Bik, Jarac i Ribe. Vaga – Spremna na suradnju, Vage su uvijek društvene i vole se družiti. Traže partnera koji teži miru i harmoniji. Najbolji partneri za Vagu su: Blizanci, Vodenjak, i Ovan. Škorpion – Vatreni, ali isto tako veoma smireni i usredotočeni. U osobi traže senzualnost, strpljenje i romantiku. Najbolji partneri za Škorpiona su: Rak, Riba i Bik.

Strijelac – Znatiželjni i otvoreni, Strijelci teže prema osobi koja im daje dovoljno slobode i razumijevanja. Najbolji partneri za strijelca su: Ovan, Lav i Blizanci. Jarac – Ozbiljni, odlične radne etike i disciplinirani, Jarci traže osobu koja može shvatiti njihovu tvrdoglavost i osobu koja je uvijek iskrena. Najbolji partneri za Jarca su: Bik, Djevica i Rak. Vodenjak – Ovaj znak zahtjeva jako puno stimulacije, inače gubi interes. Potrebna im je zabavna, komunikativna, adrenalinski nastrojena osoba. Najbolji partneri za Vodenjaka su: Blizanci, Vaga, Lav. Za kraj imamo Ribe – Kreativne i nježne po prirodi, Ribe u partneru traže duboku povezanost i strast. Najbolji partneri za Ribe su: Rak, Škorpion i Djevica. Kao što vidite, horoskopski znakovi imaju svoje najkompatibilnije partnere.

Horoskopski znakovi koji se nikako ne slažu u ljubavi

Naveli smo kako postoje idealne kombinacije, i one manje idealne. Horoskopski znakovi su posebni po svojim određenim karakteristikama, i upravo se te karakteristike često traže u partnerima. Da li postoje horoskopski znakovi koji se ne slažu najbolje? Krenimo s kombinacijom Raka i Ovna – Rak je osjetljiv znak koji je plah po prirodi. Ovan je entuzijastičan znak koji može imati zastrašujuću osobnost. Ovdje dobivamo sudar dvaju svjetova koji traže izlaz iz komforne zone. Lav i Bik – Lav voli biti u centru pažnje i voli akciju, dok je Bik više opušteni znak koji voli svoje mjesto. Navedeni znaci će se mrziti od prvog susreta, a razlog je preveliki rat karaktera.

Djevica i blizanci – Djevice same kreiraju svoj svijet i pomno analiziraju sve u njemu, dok Blizanci nikada ne igraju na sigurno. U ovom spoju se jasno može vidjeti da svatko preferira svoji svijet. Vaga i Rak – Vaga voli ravnotežu, a Rakovi ne mogu podnijeti konstantno vaganje – osobito ako su u pitanju osjećaji. Dolazi do sukoba koji je baziran na preispitivanju odluka. Škorpion i Lav – Škorpioni su vatreni i vole biti u pravu, dok Lavovi vole tron. Škorpione će često smetati Lavovo predstavljanje i guranje pod svaku cijenu, što će dovesti do čestih svađa. Strijelac i Djevica – Strijelci sve vole prepustiti slučaju, dok Djevice sve pomno planiraju. Iako oba znaka vole putovanja i istraživanja, Djevice bi svojom analizom svega mogle izbaciti Strijelca iz takta.

Jarac i Vaga – Jarci vole strukturu i organiziranost, Vage vole fleksibilnost. U ovom slučaju Vage se često osjećaju kao roboti jer sve rade programirano. Vodenjak i Škorpion – Vodenjaci vole svijet mašte i žive često bez pravila, Škorpioni pak ne vole toliku ležernost kao i čestu distancu koju Vodenjaci imaju tendenciju nabaciti. Ribe i Strijelac – Ribe plivaju u vlastitom svijetu, dok Strijelci više vole realnost od svijeta mašte. Ribe često traže preveliku emociju, i ovo je razlog zašto ih Strijelci zaobilaze. Ukoliko želite saznati još neobičnih kombinacija i zašto se određeni znakovi ne slažu, tada možete kontaktirati Zara tarot centar.

Horoskopski znakovi koji se savšeno nadopunjuju u krevetu

Što je ljubav bez intime i strasti? Određeni horoskopski znakovi mogu frcati od ljubavi i strasti, dok su drugi nešto ravnodušniji. Koji se to horoskopski znakovi najbolje slažu u krevetu i zašto? Ovan – Vaga im je najkompatibilnija za seks. Odnos je pun različitosti ali dolazi do nadopunjavanja. Stvari u krevetu su burne, ali povezane. Bik – Škorpion je najbolji partner za krevet. Dolazi do odnosa ljubavi ili mržnje bez zlatne sredine. Ovo znači da je seks iscrtan sa raznim igricama. Blizanci – Najviše im odgovaraju Strijelci koji ih privlače kao magnet, oba znaka teže vanjskim avanturama koje pridonose čari. Rak – Jarci su najbolja kombinacija za senzibilne Ribe. Jarac je pun strasti i emocija koje pokazuje ispod plahti.

Lav – Vodenjak je apsolutni favorit za partnera u krevetu. Oboje se vole dokazivati, što će svakako podići temperaturu ispod pokrivača. Djevica – Senzibilne Ribe su svakako favorit. Odnos je pun strasti i romantike uz određene komplimente. Vaga – Ovan snažno privlači vage, razlog je odnos koji se konstantno mora stavljati na vagu jer se odvijaju toplo – hladne igrice. Škorpion – Bik, fatalna veza koja je puna strasti i konstantnih uzbuđenja. Strijelac – Blizanci, privlačnost se događa već na prvu, a spajaju ih veoma slične karakteristike. Jarac – Rak, on će cijeniti otvorenost Jarca i njegov trud za senzualnim noćima. Vodenjak – U svijetu seksa, Lavovi su vodenjacima savršena kombinacija. Vrijedi pravilo tko se tuče taj se voli. Ribe – Najbolji partneri su im Djevice, daju čvrsti oslonac i pokazuju emociju između plahti.

Tagovi:

Više članaka