Kako skinuti prsten sa natečenog prsta

Kako skinuti prsten sa natečenog prsta

Otkrijte kako skinuti prsten sa natečenog prsta

Mnogima se dogodilo da ne znaju kako skinuti prsten sa natečenog prsta. Ako imate vjenčani ili omiljeni prsten od kojeg se gotovo nikada ne odvajate, tada ova situacija zahtijeva primjenu najučinkovitijih metoda. Žene se često nađu u situaciji da ne mogu skinuti prsten jer vole nositi nakit. Vjenčani prsten tijekom života rijetko se skida s prsta. No kako se prsti s vremenom mijenjaju, to može dovesti do promjena u kojima se vjenčani prsten sve teže uklanja zbog oteklina. To se događa jer je u početku prsten bio manje veličine, a zbog nepravilne prehrane i pretjeranog stresa može doći do oteklina prstiju. Ako navečer pojedete veliku količinu hrane, prsti su vam obično natečeni sljedećeg jutra. Prsti mogu nateći i zbog alergija, kontakta s kemikalijama ili usred ugriza insekata. Ali ne brinite, postoji mnogo načina
kako skinuti prsten sa natečenog prsta. Treba naglasiti da postoje brojni narodni lijekovi za uklanjanje prstena s natečenog prsta.

Najučinkovitiji način kako skinuti prsten sa natečenog prsta

Želite znati kako skinuti prsten sa natečenog prsta? Ako ste naišli na ovaj problem, rješenja možete potražiti na internetu, a većina ih se smatra učinkovitima i sigurnima. Jedna metoda je s otopinom soli koja će smanjiti oticanje prsta. Uzmite čašu vode i u nju ulijte hladnu vodu, dodajte sol i držite prst u vodi, a da voda ne dodiruje prsten. Nakon nekoliko minuta oteklina bi se trebala smanjiti i olakšati uklanjanje prstena. Uz ovu metodu, učinkovit način uklanjanja prstena s natečenog prsta je uz pomoć zubnog konca i igle. Za ovu metodu potrebno vam je oko pola metra zubnog konca. Namotajte nit na prst pored prstena, a drugi kraj niti povucite ispod prstena, ali paziti da se obavijen sadržaj ne odmota. Ako ove metode kako skinuti prsten sa natečenog prsta nisu pomogle, upotrijebite ulje ili životinjsku mast, što će biti sjajan način za ublažavanje oticanja i olakšavanje uklanjanja prstena. Istodobno, znajte da nema razloga za paniku, jer kad se potpuno opustite, prsten možete ukloniti jednom od provjerenih mogućnosti.

Popularne metode kako skinuti prsten sa natečenog prsta

Sklonost oticanju prstiju prisutna je kod svake osobe. Problem se može pojaviti kada vjenčani prsten uzrokuje dodatno oticanje prsta. Kako skinuti prsten sa natečenog prsta kućnim metodama? Zahvaljujući učinkovitim kućnim metodama, možete uspješno ukloniti prsten i izbjeći potencijalne ozljede kože. Ove su metode jednostavne i gotovo bezbolne. U tu svrhu možete koristiti šampon, biljno ulje, sapun, vazelin. Odabranim proizvodom tretirajte područje oko prsta, a zatim drugom rukom na kojoj ćete imati pamučnu rukavicu polako pomaknite prsten prema vrhu prsta i za samo nekoliko minuta uklonite prsten. Ako tražite jednostavan način kako skinuti prsten sa natečenog prsta, to možete učiniti pomoću ljepljive trake. Prst treba omotati ljepljivom trakom oko prstena i po mogućnosti ispod njega. Zatim sapunite ruku i pokušajte ukloniti prsten. Da biste izbjegli ponavljanje ove situacije, najbolje je slijediti neka jednostavna pravila. Prije spavanja uklonite prstenove. Ako ste trudni, nosite prsten veće veličine ili ga skinite. Ne kupujte prsten male veličine koji je jako pritisnut na prst. U slučaju da nijedna od metoda nije pomogla, možete kontaktirati zlatara koji će na precizan način izrezati prsten.

Tagovi:

Više članaka