Kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida

Kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida

Kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida kada to oboje želite

Pomirba nakon prekida vrlo je česta stvar: istraživanje je pokazalo da je gotovo 50% parova priznalo da su se ponovno okupili sa svojim partnerom nakon što su prekinuli stvari. No, iako se to radi prilično često, obnova veze nakon prekida nije nimalo lak podvig. Kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida?

Ako razmišljate o povratku zajedno s bivšim, prvo što trebate odlučiti je želite li to oboje stvarno. U najboljem slučaju, oboje ste jednako oduševljeni ponovnim okupljanjem – ovo neće uspjeti ako jedna osoba nije uvjerena da želi pokušati ponovno.

Također je neophodno da obje strane ispitaju svoje razloge zbog kojih se žele ponovno okupiti. A ponekad je za to potrebno malo vremena da testirate svoju odvojenost. Jedini način kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida je neovisnost i samoispitivanje, a za oboje je potrebno vrijeme i ustrajni napor da se prevladaju nečije rolete, obrana i poricanje oko samog prekida.

Ako se nakon prekida osjećate samo usamljeno ili tužno, to nije dovoljno dobar razlog za ponovno okupljanje. Oboje se morate vratiti u vezu jer se volite i spremni ste zajedno ići naprijed.

Kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida te kako razriješiti sve probleme

Ako tražite način kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida i to je nešto što ste spremni isprobati, oboje morate prepoznati koje ste probleme imali i vokalizirati ih. Utvrđivanjem prošlih problema, to može uključivati ​​i priznavanje bilo kojeg vlastitog nedjela – i izvinjenje – umjesto da se usredotočite na ono što je vaš partner skrivio.

Ako se vratite zajedno, želite da ovaj put odnos bude drugačiji i želite izbjeći ponovno stvaranje iste dinamike kao prije. Stoga je važno da svatko od vas razumije ulogu koju ste odigrali u problemu koji je doveo do prekida prvi put i bude spreman raditi na sebi kako bi promijenio svoje ponašanje.

I da, isprika ovdje može biti ključna. Ponekad se trebaju uputiti iskrene isprike s pronicljivošću i empatijom da bismo započeli s popravljanjem bilo kakve povrede, izdaje i bolnih osjećaja.

Priznajte svoje probleme i poradite na njima. Kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida, ako ne laganim i sporim tempom kojim zacijeljujete vaš odnos i njegujete ga međusobnim razumijevanjem i ljubavlju.

Ako ste živjeli zajedno, možda nemojte odmah predati ključeve. Provedite vrijeme jedni s drugima kao da se zabavljate od početka i odvojite vrijeme da se ponovno povežete, možda uz pomoć savjetnika. To može biti osobito važno ako imate posla s posebno bolnim razlogom vašeg razdvajanja, poput nevjere.

Kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida i što nakon pomirbe

Na pitanje kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida, odgovor je korak po korak, sa pravim ciljevima i odlukama. To dugotrajan je proces i mnogi će ljudi u vašem životu vjerojatno biti upućeni u ono što radite. Možda imaju svoje stavove u vezi s tim jer su oni najvjerojatnije bili tu za vas kad je vaša veza otišla prema prekidu. Ako daju dobre poene, saslušajte ih, ali u konačnici je to vaša odluka.

Oni ne znaju duboku ljubav koju osjećate ili posebne trenutke koje ste imali s partnerom. Iako vanjski utjecaji mogu biti vrlo samopromišljeni i žele usmjeriti vašu odluku, na vama je da uzmete njihove povratne informacije i vidite hoće li vam zvučati istinito. Ako jesu, uključite ih u svoje razmišljanje. Ako ne odzvanja na vi, a zatim ih kreditirajte tako da nemaju sve informacije i da je njihovo mišljenje jednostavno to, mišljenje. Ako se pomirite, učinite to stvarno. Važno je ne učiniti ovo cikličnim odnosom, tj. „danas jeste, sutra niste“. Ne samo da su ciklični odnosi teški, već i ljudima u vašem životu kojima je stalo do vas. Studije sugeriraju da ti odnosi mogu biti otrovniji i početi istrošavati vezu između para. I to nije ispravan način kako se pomiriti s dečkom ili curom nakon prekida. Vaša veza nikada neće biti ista nakon prekida. Ali ako to radite kako treba, to je zapravo dobra stvar.

Tagovi:

Više članaka