Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega
Kako poboljšati sexualne odnose

Kako poboljšati sexualne odnose

Kako poboljšati sexualne odnose educirajući se

Dosta dobrih materijala za samopomoć dostupno je da biste saznali kako poboljšati sexualne odnose. Pregledajte Internet ili lokalnu knjižaru, odaberite nekoliko resursa koji se odnose na vas i upotrijebite ih da biste pomogli vama i vašem partneru da se bolje informirate o problemu. Ako je izravno razgovarati preteško, vi i vaš partner možete podvući odlomke koji vam se posebno sviđaju i pokazati ih jedni drugima. Dajte si vremena. Kako starite, vaši se seksualni odgovori usporavaju. Vi i vaš partner možete poboljšati šanse za uspjeh pronalaženjem mirnog, udobnog i bez prekida okruženja za seks. Također, shvatite da fizičke promjene u vašem tijelu znače da će vam trebati više vremena da se uzbudite i dosegnete orgazam. Kad bolje razmislite, više vremena provesti u seksu nije loše, uključivanje ovih fizičkih potreba u vašu rutinu vođenja ljubavi može otvoriti vrata novoj vrsti seksualnog iskustva. Ključno je krenuti od vašeg tijela ako se okušavate u tome kako poboljšati sexualne odnose. I muškarci i žene mogu poboljšati svoju spolnu spremnost vježbajući mišiće dna zdjelice. Da biste izveli ove vježbe, stegnite mišić koji biste koristili ako pokušavate zaustaviti mokraću u sredini. Zadržite kontrakciju dvije ili tri sekunde, a zatim otpustite. Ponovite 10 puta. Pokušajte raditi pet serija dnevno. Te se vježbe mogu raditi bilo gdje – dok vozite, sjedite za stolom ili stojite u redu za naplatu. Kod kuće žene mogu koristiti vaginalne utege kako bi dodale otpor mišića. Razgovarajte sa svojim liječnikom ili seksualnim terapeutom o tome gdje ih nabaviti i kako ih koristiti.

Kako poboljšati sexualne odnose pomagalima

Koja pomagala koristit ako želite pronaći način kako poboljšati sexualne odnose? Koristite lubrikant. Često se suhoća rodnice koja započinje u perimenopauzi lako može ispraviti tekućinama za podmazivanje i gelovima. Slobodno ih koristite kako biste izbjegli bolan seks – problem koji može stvoriti snijeg i povećati libido i povećati napetost u odnosima. Kad maziva više ne rade, razgovarajte s liječnikom o drugim mogućnostima. Održavajte fizičku naklonost. Čak i ako ste umorni, napeti ili uzrujani zbog problema, ljubljenje i maženje neophodno je za održavanje emocionalne i fizičke veze. Vježbajte dodirivanje. Tehnike osjetljivog fokusa koje koriste seksualni terapeuti mogu vam pomoći da uspostavite tjelesnu intimnost bez osjećaja pritiska. Mnoge knjige o samopomoći i obrazovni videozapisi nude varijacije ovih vježbi. Možda ćete htjeti zamoliti i partnera da vas dodirne na način na koji bi on ili ona želio da ga se dodirne. To će vam dati bolji osjećaj koliko pritiska, od nježnog do čvrstog, trebate koristiti. To su neke od tajni kako poboljšati sexualne odnose. Isprobajte različite položaje. Razvijanje repertoara različitih seksualnih pozicija ne samo da dodaje interes za vođenje ljubavi, već može pomoći i u prevladavanju problema. Na primjer, povećana stimulacija na G-točku koja se javlja kada muškarac penetrira svom partneru s leđa može pomoći ženi da postigne orgazam.

Kako poboljšati sexualne odnose počevši od mentalnog

Kako poboljšati sexualne odnose počevši od mentalnog? Zapišite svoje maštarije. Ova vježba može vam pomoći da istražite moguće aktivnosti za koje mislite da bi mogle biti uzbuđenje za vas ili vašeg partnera. Pokušajte smisliti iskustvo ili film koji vas je uzbudio, a zatim podijelite svoje sjećanje s partnerom. Ovo je posebno korisno za ljude sa malo želja. Pokušajte se opustiti. Učinite nešto smirujuće zajedno prije spolnog odnosa, poput igranja igre ili izlaska na lijepu večeru. Ili isprobajte tehnike opuštanja poput vježbi dubokog disanja ili joge. Jedno istraživanje pokazalo je da su spojene, ali seksualno neaktivne osobe sklone osjećaju tuge i osjećaju se neprivlačno. Vratite svoju seksualnu moć pronalaženjem novih načina za kretanje i ugodno osjećanje u svom tijelu, budite vi ta osoba koja djeli savjete kako poboljšati sexualne odnose. Koristite vibrator. Ovaj uređaj može pomoći ženi da sazna o vlastitom seksualnom odgovoru i omogućiti joj da partneru pokaže što joj se sviđa. Ne odustajte. Ako vam se čini da nijedan vaš trud ne uspije, nemojte odustati od nade. Vaš liječnik često može utvrditi uzrok vašeg seksualnog problema i možda će moći prepoznati učinkovite tretmane. Također vas može kontaktirati sa seksualnim terapeutom koji vam može pomoći u istraživanju problema koji možda stoje na putu ispunjenju seksualnog života.

Tagovi:

Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega

Više članaka