Kako napraviti instagram

Kako napraviti instagram

Saznajte kako napraviti instagram u ovih par koraka

Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice, bok uz bok Facebooku, Twitteru i ostalim najpopularnijim društvenim mrežama. Instagram je specifičan iz razloga što se na njemu objavljuju samo slike i videi, za razliku od Twittera na kojemu se objavljuje tekst, ili Facebooka koji ustvari objedinjuje sve te značajke. Ako želite postati dio Instagram svijeta, vjerojatno vas zanima kako napraviti Instagram. Instagram je jedna jako pristupačna platforma koja svakoj osobi omogućuje jako laganu registraciju stoga vas pitanje kako napraviti instagram ne treba uopće mučiti. Najprije, odite za vaš mobitel i kliknite na Google play store. Tamo u tražilicu upišite Instagram te ga besplatno instalirajte na vaš mobitel ako ga već nemate. Potom, kad ga skinete i instalirate, odaberite opciju Sign up. Zatim upišite svoj email, dodajte ime koje želite koristiti na Instagramu (to ćete moći i kasnije promijeniti), odredite lozinku i to je to! Ubrzo će na vaš mail stići link potvrde, kliknite na njega i čestitamo, upravo ste se uspješno registrirali na Instagram!

Želim li uopće znati kako napraviti instagram?

Saznali ste kako napraviti instagram u prijašnjem poglavlju, međutim, pitate se da li vam to uopće treba? Iako je instagram jedna od najpopularnijih društvenih mreža, psiholozi i ostali stručnjaci sve više upozoravaju na negativne strane Instagrama. Pitanje je da li želite uopće znati kako napraviti Instagram nakon što čujete ovo što slijedi. Ovisnost o internetu prepoznata je kao jedna od najbrže rastućih ovisnosti današnjice. Uz ovisnost o online igrama, najzastupljenija ovisnost je također ovisnost o društvenim mrežama. Radi se o navikama koje prelaze u ponavljajuće, kao i primoravajuće te sa svojim obilježjima prisjećaju na druge vrste ovisnosti poput patološkog kockanja i slično. Osobe ovisne o društvenim mrežama postupno se socijalno distanciraju i tjelesno i mentalno iscrpljuju. To se sve odražava na druge aspekte njihovog života, poput uspjeha na poslu ili u školi, izostankom sna i slično. Osobe ovisne o internetu često su nesigurne, povučene pa i usamljene. Dobro obratite pažnju na navedena obilježja, možda već sada znate nekoga iz svoje okoline tko je ovisan o društvenim mrežama. Isto tako, uzevši sve u obzir, preispitajte se da li i dalje imate potrebu za otvaranjem Instagrama.

Kako napraviti instagram profil što uspješnijim i posjećenijim?

Ako vas prethodno poglavlje nije obeshrabrilo u vašem naumu da kreirati Instagram profil te vas i dalje zanima kako napraviti instagram, pročitajte savjete koji slijede! Naime, društve mreže ne trebaju nužno voditi u ovisnost. Također, postoje brojne osobe koje Instagram koriste na produktivan, dapače lukrativan način i preko njega zarađuju. Ako ste saznali kako napraviti instagram profil i sljedeće što vas zanima jest kako imati što više pratitelja, tj. što uspješniji profil, ovo je poglavlje za vas. Najprije, trebate znati da pojam “savršenog” varira od osobe do osobe. Nekima će jedan profil biti savršen, a drugoj osobi drugi. Ono s čim trebate krenuti jest odabir dobre i vidljive profilne slike. Naime, vaš profil će biti ono što će prvo zamjetiti brojni budući pratitelji stoga se trebate potruditi da slika profila bude što je moguće bolja. Isto tako, kratki opis ispod vašeg profila je sljedeće što će prvo uzeti pažnju osobi koja posjeti vaš profil, stoga se potrudite da i ono bude što je moguće bolje napisano. Već uz pomoć ova dva savjeta možete značajno promjeniti pritok novih pratitelja na Instagramu! Isprobajte!

Tagovi:

Više članaka

Kako instalirati vpn

Kako instalirati vpn

Virtualna privatna mreža (VPN) je tehnologija koja omogućuje sigurnu i privatnu internetsku vezu. VPN šifrira vaše podatke i omogućuje vam da se povežete s internetom iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Najbolje vrijeme za objavljivanje na Twitteru

Najbolje vrijeme za objavljivanje na Twitteru

Twitter jer jedna od brojnih društvenih mreža koje su popularne i koja se koristi u cijelom svijetu. Društvene mreže služe za povezivanje ljudi, razmjenu informacija, za promociju usluga