Kako muškarci testiraju žene

Kako muškarci testiraju žene

Kako muškarci testiraju žene ako žele saznati koliko će ona ostati u njihovom životu

Načini kako muškarci testiraju žene i ispituju granice jer želi otkriti jeste li kratkoročna djevojka ili ste dugoročna djevojka. Često su žene toliko spremne učiniti sve što je potrebno da bi bile s frajerom, dale svu tu moć i dale svoj osjećaj vlastite vrijednosti i samopouzdanja. A također se zaista predstavljaju kao više na površini. Dakle, muškarci to zapravo testiraju i vide koliko je duboka ta žena. Koliko ona zapravo ima dugoročni potencijal? Koliko je ona zapravo kompatibilna sa tim da li je dugoročno sa mnom u odnosu na kratkoročno?

Ili se ona stalno povezuje s muškarcima i nije potrebno ništa da je osvoji, da bi je tvrdio, prelaka je. Dakle, oni to definitivno traže i pokušavaju biti sigurni da u tom trenutku označavate te okvire. Jer ono što zapravo želite učiniti jest pobrinuti se da vas vidi kao dugogodišnju djevojku koja ima supstancu. To nosi određeni kapacitet. To također ima različite dijelove njezina prikazivanja na različite načine u odnosu na samo jednu dimenziju. Ovo pojašnjava kako muškarci testiraju žene kako bi saznali imaju li budućnost sa njome.

Kako muškarci testiraju žene da bi ustvrdili koliko su žene svjesne svojih vrijednosti

Kako muškarci testiraju žene da bi ustvrdili koliko su žene svjesne svojih vrijednosti. Što i jest jedna od najbitnijih stvari kod žene, koju nikada ne bi trebala podcijenjivati ili mijenjati. Opet se vraćamo na to koliko poštujete sebe? Koliko se cijenite? Hoćete li postaviti granice? Kao kad se progura, hoćete li ga postaviti na ovo mjesto? Držite li se svojeg odnosa? I također izazivate li ga? Jer znamo da je to suprotno uvriježenom mišljenju ovdje, ali muškarci su zapravo prilično osjetljivi i mogu naslutiti kad zapravo nešto ne poduzmete, a nešto jednostavno nije u redu. A oni također mogu vidjeti kako se nosite s tim.

Kao da muškarac zna da ga zbog nečega treba prozivati. Kao što su npr. seksualne aktivnosti. Dakle, ako se cijenite, trebali biste postaviti granice. Tako nauči da vam u konačnici može vjerovati. Postavite se i jasno izrecite svoj stav, nitko osim vas same ne zna kada je vrijeme za to. Jer ako se bojite sukoba i podilazite mu, tada vam on NEĆE vjerovati jer zapravo zna, da se može izvući sa svime što želi. Eto kako muškarci testiraju žene!

A to u konačnici znači da gubi poštovanje prema vama. Dakle, ono što želite raditi u tim trenucima, kada on testira koliko ste vrijedni, ponašajte se kao kraljica, ponašajte se kako biste se ponašali prema svom najboljem prijatelju. Što biste savjetovali svom najboljem prijatelju da učini ili kaže, kad muškarac očito prelazi granice, očito vas testira. Jasno traži da dođete na pola puta da biste krenuli više prema njemu, tako da se ne mora truditi na sve te male načine kako bi vidio koliko ste spremni dati od sebe. Što biste rekli svojoj prijateljici da se to dogodi? Tako se želite ponašati prema sebi.

Kako muškarci testiraju žene da bi ispitali granice tolerancije

Kako muškarci testiraju žene da bi ispitali granice tolerancije, jer žele vidjeti s čim se može izvući. Znaju što je prikladno, a što nije u redu? Dakle, oni znaju kad prijeđu granice i žele vidjeti „Oh, što još mogu učiniti? Oh, hoće li popustiti na pola puta? Oh, hoće li ona prati moje rublje? Oh, i ona će mi kuhati? ” To su glavna pitanja kako muškarci testiraju žene.

Dakle, svi želimo imati što ugodniji život. A ako ne mora uložiti toliko truda, neće uložiti toliko truda zašto bi, zar ne? Gledajte, mi smo uvijek uvježbani za put najmanjeg otpora. Pa zašto bismo birali put najvećeg otpora ako bismo to mogli imati puno lakši način, a zatim koristiti vlastitu energiju, vlastiti kapacitet za druge stvari koje želi manifestirati u svijetu, možda za svoju karijeru ili za svoje zdravlje ili za svoju zajednicu.

Dakle, on će vas testirati jer želi vidjeti s čime se može izvući i ako jasno postavite granice. Dakle, on zna, u redu, ne mogu se izvući s ovim. Nazvat će me kad kasno dođem kući. Ili ako sam super pijan ili ako joj ne pošaljem poruku kad kažem da ću joj poslati poruku. Prozvat će me. I to će opet učiniti jer vas silno poštuje.

Tagovi:

Više članaka