Kako biti dobar u krevetu

Kako biti dobar u krevetu

Kako biti dobar u krevetu uz pomoć predigre i tehnike start-stop

Kako biti dobar u krevetu ovisi o raznim faktorima. Jedni od tih faktora se odnose i na kvalitetu predigre i na probavanjem raznih tehnika. Ukoliko ste osoba koja pati od erektilne disfunkcije, poboljšanje predigre i isprobavanje novih tehnika je idealno rješenje za vas. Jednostavne promjene načina života mogu pomoći u poboljšanju erektilne disfunkcije i smanjenju tjeskobe. Neki muškarci vjeruju da je penetracija najvažniji, čak i definirajući dio seksa.

Međutim, mnogi koji imaju erektilnu disfunkciju mogu se razveseliti kad saznaju da im nije potrebna erekcija da bi udovoljili svojim partnerima. Zapravo, erektilna disfunkcija može čak biti poticaj za isprobavanje novih strategija koje bolje djeluju na njihova partnera. Predigra uz erotske priče može uključivati ​​dodirivanje, ljubljenje i oralni seks. Zadržavanje predigre može poboljšati seksualno iskustvo svih koji su uključeni. Ukoliko jednostavno želite dulje trajati, onda isprobajte start-stop tehniku.

Da biste koristili ovu tehniku, zaustavite seksualne aktivnosti svaki put kad se ejakulacija osjeća neizbježno. Udahnite duboko i započnite polako, a zatim zaustavite kako biste odgodili ejakulaciju onoliko dugo koliko je poželjno. Ova metoda može trenirati tijelo da zaustavi ejakulaciju i pomoći čovjeku da se osjeća ugodnije ako ne ejakulira, čak i tijekom intenzivnih seksualnih aktivnosti. Važno je da isprobate što više tehnika da bi znali kako biti dobar u krevetu.

Kako biti dobar u krevetu uz bolje upravljanje stresom i uz prestanak pušenja

Ukoliko vas zanima kako biti dobar u krevetu uz bolje kontroliranje stresa i uz to ako prestanete pušiti, onda pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome. Tjeskoba i stres mogu otežati postizanje ili održavanje erekcije. Ti osjećaji također mogu odvratiti ljude od seksualne intimnosti. Ako se muškarac osjeća tjeskobno zbog toga kako će se seksualno ponašati, može se osjećati manje uzbuđen zbog seksa i manje angažiran tijekom njega.

Strategije za upravljanje anksioznošću i stresom uključuju: usredotočujući se više na fizičke senzacije nego na seksualne performanse, vježbanje, više spavanja, poboljšanje odnosa, meditaciju, bavljenje hobijem, odlazak na terapiju, uzimanje psihijatrijskih lijekova itd. Ako pušite, vrijeme je da prestanite pušiti. Pušenje cigareta može dovesti do povišenog krvnog tlaka i drugih srčanih problema koji uzrokuju probleme s erekcijom. Pušenje je također neovisno povezano s erektilnom disfunkcijom.

Analiza iz 13 studija o pušenju i seksualnim performansama iz 2015. pokazala je da odvikavanje od pušenja često poboljšava spolnu funkciju i smanjuje erektilnu disfunkciju. Sada kada znate kako biti dobar u krevetu, ako bolje kontrolirate stres i ako prestanete pušiti, jednostavno smanjite razinu stresa i prestanite pušiti, ako pušite.

Kako biti dobar u krevetu uz pomoć fizičkog treninga

Ako vas isto tako zanima kako biti dobar u krevetu uz pomoć fizičkog treninga, onda također pročitajte ovaj tekst. Redovito vježbanje može poboljšati mentalno zdravlje i smanjiti tjeskobu. Biti fizički aktivan može smanjiti čimbenike rizika za srčana stanja i poboljšati spolnu funkciju i cjelokupno zdravlje.

Stanja poput visokog krvnog tlaka, bolesti srca i dijabetesa mogu oštetiti živce i promijeniti količinu krvi koja teče u penis. To može otežati postizanje ili održavanje erekcije. Uz to, neki muškarci smatraju da redovito vježbanje poboljšava njihovo mentalno zdravlje, smanjuje anksioznost i pomaže im da se osjećaju bolje u vezi sa svojim tijelima. Muškarci također mogu imati koristi od vježbanja mišića koji su uključeni u uzbuđenje i ejakulaciju.

Sljedeća vježba može vam pomoći: tijekom mokrenja zaustavite protok mokraće, ponovite nekoliko puta i naučite prepoznavati uključene mišiće. Kad ne mokrite, pokušajte aktivirati ove mišiće na 10 sekundi. Opustite ih 10 sekundi, a zatim ih skupite još 10 sekundi. Ponovite ovaj ciklus stezanja i opuštanja 10 puta svaki dan. Sada kada znate kako biti dobar u krevetu, ne preostaje vam ništa drugo nego da zadovoljite svoju partnericu.

Tagovi:

Više članaka