Gdje na odmor

Gdje na odmor

Gdje na odmor ove godine? Odaberite destinaciju koju ćete pamtiti!

Niste sigurni gdje otići ove godine? Niste sigurni gdje na odmor? Ove godine opcije su Vam limitirane? Imate sreće jer u Hrvatskoj možete odabrati destinaciju za svaku vrstu uživancije! Trip.hr okuplja sve na jedno mjesto! Sada možete lako pretražiti najbolje lokacije ovisno o tome što Vas zanima, a isto tako možete si osigurati i najjeftiniji smještaj. Hrvatska je zemlja bogate povijesti i tradicije, ali njena posebnost leži u heterogenosti tradicija i spletu različitih kultura koje su se ovdje spojile. Želite isprobati pravu kontinentalnu gastronomiju? Nema problema jer je naš kontinentalan dio bogat različitim gastronomskim specijalitetima! S druge strane također imamo i svu maritimnu gastronomiju za one druge! Gdje na odmor pitate se? U Hrvatskoj ćete pronaći sve što Vam treba – plaže, šume, more, planine, gradove, sela, različite urbane arhitekture i različite kulturne utjecaje. Osim toga, hrvatski nacionalni parkovi su također priča za sebe! Koliko ste ih Vi osobno posjetili?

Gdje na odmor u Hrvatskoj? Upoznajte svoju zemlju 1000 otoka!

Naša obala i primorje bogata je raznolikom kulturom i zavičajem. Ovdje su svoj trag ostavili Iliri, zatim su došli Rimljani. Kasnije su i Talijani ostavili svoj trag, a sve je to pomiješano s autohtonom hrvatskom kulturom. Zato ćete prolazeći našom obalom naletjeti na rimske grobnice, amfiteatre, palače i slično, ali isto tako vidjeti merkantilni utjecaj Mlečana, kao i niz utvrda koje su gradili naši preci u obrani protiv Turaka. Doživite Hrvatsku punim plućima i upoznajte svoju zemlju do temelja. Kada obavite takve izlete, čeka Vas autentična dalmatinska kuhinja i najbolja istarska vina. Gdje na odmor na našoj obali? Posjetite Istru i upoznajte se s najboljom turističkom ponudom. Nacionalni Park Risnjak odmah Vam je blizu kao i Brijuni, a ako se odlučite za posjetu jednim od dalmatinskih otoka, na putu prema Dalmaciji također Vas čekaju predivni nacionalni parkovi poput Sjevernog Velebita, Paklenice, Kornata i Krka. Gdje na odmor? U Hrvatskoj zaista posvuda!

Gdje na odmor? Istražite čari kontinenta.

Naša obala puna je turističkog sadržaja, no kontinentalna Hrvatska također ima puno toga za ponuditi. Ukoliko se pitate gdje na odmor, a zanima Vas drukčija priroda od one maritimne, nikako nemojte propustiti priliku i posjetite možda najpoznatiji simbol naše zemlje – Nacionalni Park Plitvička Jezera. Prođite kod pejzažni krajolik Like i Gorskog kotara kako biste otkrili ovaj mali raj na zemlji. Urbani entuzijasti svakako će posjetiti i Zagreb – grad koji nosi svoju priču, svoj spoj kultura i koji je najveće kulturno sjedište hrvatskog naroda – možemo reći sve u jednom, no ipak zasebnog karaktera. Zagreb krasi bogata arhitektura 19. stoljeća koja je očuvana do dana današnjeg, kao i mnoštvo sadržaja za različite dobne skupine. Gdje na odmor? Odmorit ćete se i u našim istočnim krajevima – upoznajte se sa starim dvorcima i imanjima naših slavonskih plemića koji su stoljećima ovdje bili i ostavili svoj utjecaj. Slavonija je također sinonim za gastronomiju, a povijest ovih krajeva duga je i zanimljiva. Gdje god stigli u našoj zemlji ima što za vidjeti. Posjetite trip.hr i odaberite ovogodišnju destinaciju!

Tagovi:

Više članaka