Kvarner

Navratite – Hrvatska, Kvarner, Krk i Baška čekaju vas raširenih ruku.

Rezerviraj online

ili
Jamstvo najbolje cijene Izmijeni/Otkaži rezervaciju

Kvarner

Tamo gdje planine grle more, tamo gdje Alpe ljubi Mediteran, u samom srcu Europe, smjestio se Kvarner - čarobna regija kojoj se posjetitelji iznova vraćaju. Sklad sunca, mora i planina stvorio je od Kvarnera utočište koje od pamtivijeka privlači putnike namjernike. 

Jedinstveno okruženje omogućit će vam da u jednom danu planinarite gorskim vrhovima, a nakon toga potražite osvježenje u toplom moru. Samo kod nas možete jedriti i skijati, uživati u morskom ili planinskom zraku, roniti i planinariti – sve to vam je nadohvat ruke na jedinstvenom Kvarneru.

Od Rijeke – najveće hrvatske luke, modernog grada punog života i nasmijanih ljudi, preko Baške – tipičnog mediteranskog gradića neodoljivog šarma, pa sve do netaknute divljine obližnjeg Risnjaka. Kvarner nudi za svakog ponešto, a svaki se odmor pretvara u nezaboravnu avanturu.

Odlična prometna povezanost s ostatkom Europe i jedinstvene prirodne ljepote od Kvarnera su stvorili savršeno mjesto za odmor, bez obzira na doba godine. 

Dođite i uvjerite se zašto je Kvarner omiljeno mjesto za odmor turistima iz cijelog svijeta. Dođite i proživite odmor kojeg nikada nećete zaboraviti!

Najboljacijena zajamčena

Jamstvo najniže online cijene

Na našem rezervacijskom sistemu jamčimo Vam najnižu cijenu smještaja koju je moguće rezervirati on-line. Ukoliko u roku od 48 sati nakon izvršenja rezervacije za isti smještaj, termin te po istim uvjetima pronađete nižu on-line cijenu od one ponuđene na našem rezervacijskom sistemu, obratite nam se ( online@hotelibaska.hr) i mi ćemo Vam odobriti dodatnih 5% popusta na pronađenu povoljniju cijenu.
Zatvori