Pregled

Dodir Mediterana

Rezerviraj online

ili
Jamstvo najbolje cijene Izmijeni/Otkaži rezervaciju

Pregled

Priroda i ljudi bašćanskoga kraja naučili su nas formuli za zdravlje i sreću. Živjeti u skladu s prirodom, uživajući u blagodatima koje nudi i osluškujući njezine poruke, siguran je put do zdravlja, a time i do ljepote. Wellness Baška pruža Vam doživljaj ovoga kraja na jedinstven način – sinergijom zvuka mora, mirisa aromatičnog bilja, nježnog dodira Mediterana te boja i okusa prirode.

Samim ulaskom u oazu Wellnessa vrijeme polako usporava, a prostor Vas omamljuje opuštenošću i ugodom. Šetnja interijerom Wellnessa Baška nalik je na relaksirajuću šetnju živopisnim mediteranskim ulicama, poput onih u Baški. Ovaj ambijent samo je dodatak veličanstvenoj prirodnoj lokaciji Baške s kojom čini skladno jedinstvo. Glavnom "ulicom" povezano je 5 funkcionalnih cjelina zatvorenog dijela WELLNESSA BAŠKA, smještenog na 1300 četvornih metara u cijelosti klimatiziranog prostora.

Izvornim vrijednostima pristupamo na suvremen način – koristeći prirodne preparate s mediteranskog tla tijelo i um vraćamo u zdravi balans. 

Cjenik PDF

Download

Najboljacijena zajamčena

Jamstvo najniže online cijene

Na našem rezervacijskom sistemu jamčimo Vam najnižu cijenu smještaja koju je moguće rezervirati on-line. Ukoliko u roku od 48 sati nakon izvršenja rezervacije za isti smještaj, termin te po istim uvjetima pronađete nižu on-line cijenu od one ponuđene na našem rezervacijskom sistemu, obratite nam se ( online@hotelibaska.hr) i mi ćemo Vam odobriti dodatnih 5% popusta na pronađenu povoljniju cijenu.
Zatvori