POSEBNA PONUDA od 63,00 EUR

Ponuda ranog rezerviranja

Više
POSEBNA PONUDA od 36,00 EUR

Mobilne kućice

Više
Dodir Mediterana

Wellness

Više
Aktivni odmor

Outdoor

Više
  • POSEBNA PONUDA od 63,00 EUR Ponuda ranog rezerviranja
  • POSEBNA PONUDA od 36,00 EUR Mobilne kućice
  • Dodir Mediterana Wellness
  • Aktivni odmor Outdoor

Rezerviraj online

ili
Jamstvo najbolje cijene Izmijeni/Otkaži rezervaciju

Destinacija

Tamo gdje planine grle more, tamo gdje Alpe ljubi Mediteran, u samom srcu Europe, smjestio se Kvarner - čarobna regija kojoj se posjetitelji iznova vraćaju. Sklad sunca, mora i planina stvorio je od Kvarnera utočište koje od pamtivijeka privlači putnike namjernike. Dođite i uvjerite se zašto je Kvarner omiljeno mjesto za odmor turistima iz cijelog svijeta. Navratite – Hrvatska, Kvarner, Krk i Baška čekaju vas raširenih ruku.

Više
Vrijeme danas 12°C

Hoteli Baška svojim velikim izborom smještajnih kapaciteta od 3* do 5* unutar kojih Vam pružamo mogućnost vrhunskog odmora i doživljaja, predstavljaju savršen izbor za svakog gosta.

Ljubitelji prirode i opuštenijeg ljetovanja doći će na svoje u jednom od naša dva kampa i to samo na par sati od gradske užurbanosti.

Najboljacijena zajamčena

Jamstvo najniže online cijene

Na našem rezervacijskom sistemu jamčimo Vam najnižu cijenu smještaja koju je moguće rezervirati on-line. Ukoliko u roku od 48 sati nakon izvršenja rezervacije za isti smještaj, termin te po istim uvjetima pronađete nižu on-line cijenu od one ponuđene na našem rezervacijskom sistemu, obratite nam se ( online@hotelibaska.hr) i mi ćemo Vam odobriti dodatnih 5% popusta na pronađenu povoljniju cijenu.
Zatvori