Travel info

Ako ste poželjeli idealno mjesto za godišnji odmor, a samo na nekoliko sati od vaše kuće, niste pogriješili izabravši Bašku.

Rezerviraj online

ili
Jamstvo najbolje cijene Izmijeni/Otkaži rezervaciju

Kako do nas

Kopnom, morem ili zrakom – doći na Krk i u Bašku iznimno je jednostavno. Odlična prometna povezanost otoka s kopnom jamči vam da ćete iz bilo kojeg kutka Europe vrlo brzo stići do smještaja u Hotelima Baška što će vam ostaviti jako puno vremena za uživanje u odmoru s 'velikim O'.

Zrakoplovom

Zračna luka Rijeka u Omišlju, na sjevernoj strani otoka, udaljena je tek 40-ak kilometara od naših smještajnih kapaciteta. Opremljena je za prihvat svih veličina zrakoplova te za dnevno i noćno slijetanje. Svake godine, pogotovo tijekom ljetnih mjeseci, u zračnu luku Rijeka slijeću zrakoplovi iz svih krajeva Europe. Zašto i vi ne biste bili na jednom od njih?

Korisne informacije:

Automobilom

Otok Krk premrežen je brojnim i dobrim prometnicama koje olakšavaju dolazak automobilom do Baške. Do otoka vodi Krčki most, otvoren 1980. godine. Most je ukupne dužine 1.430 metara, sastoji se od dva luka, a preko njega godišnje prijeđe više od milijun vozila. Mostarina se plaća samo prilikom prelaska s kopna na Krk. Naravno, dođete li osobnim vozilom u Hotele Baške, osigurat ćemo vam parkirališno mjesto i pobrinuti se za sigurnost vašeg vozila dok vi uživate u odmoru.

Korisne informacije:

Plovilom

Imate jedrilicu ili jahtu? Onda se svakako usidrite negdje u blizini Baške i posjetite nas.

Ostale informacije:

Po otoku je moguće kretanje autobusom, autom, taxijem, scooterom, biciklom, (info za najam vozila na recepciji). Oko otoka brodom kojeg možete unajmiti u Marini Punat.

Možete i preletjeti otok u panoramskoj vožnji s malim charterom, a možete ga i samo usput razgledati ako putujete prema susjednim otocima: otocima Cresu ili Rabu sa trajektom iz Valbiske pokraj Malinske, koji voze redovito svakog sata u glavnoj sezoni (Jadrolinija).

Najboljacijena zajamčena

Jamstvo najniže online cijene

Na našem rezervacijskom sistemu jamčimo Vam najnižu cijenu smještaja koju je moguće rezervirati on-line. Ukoliko u roku od 48 sati nakon izvršenja rezervacije za isti smještaj, termin te po istim uvjetima pronađete nižu on-line cijenu od one ponuđene na našem rezervacijskom sistemu, obratite nam se ( online@hotelibaska.hr) i mi ćemo Vam odobriti dodatnih 5% popusta na pronađenu povoljniju cijenu.
Zatvori