Windsurf

Postanite jedno sa svojom daskom, vjetrom, suncem i morem tu kod nas, u Baški.

Rezerviraj online

ili
Jamstvo najbolje cijene Izmijeni/Otkaži rezervaciju

Windsurfing

Baška je smještena nasuprot Senja, grada poznatog po snažnoj buri. Hladan zrak, koji se spušta s Velebita, u dodiru s toplim morem pretvara se u vjetar koji je kao stvoren za jedrenje na dasci. 

More u okolici Baške idealno je za majstore windsurfinga budući da prava, snažna bura ponekad zna podići valove visine i do 1,5 metra. 

Za početnike i srednje iskusne surfere puno je bolja lokacija obližnji Punat budući da je more mirnije, a bura puše srednjom jačinom.

Bez obzira u koju skupinu 'jahača na valovima' spadali – profesionalce, početnike ili one u zlatnoj sredini, okolica Baške tijekom cijele godine pruža savršene uvjete za windsurfing. 

Dođite u Hotele Baška, odaberite smještaj, ostavite na trenutak svakodnevni život iza sebe i stanite na svoju dasku dok vas vjetar šiba, a sunce budi nove uspomene na najljepše dane života. 

Najboljacijena zajamčena

Jamstvo najniže online cijene

Na našem rezervacijskom sistemu jamčimo Vam najnižu cijenu smještaja koju je moguće rezervirati on-line. Ukoliko u roku od 48 sati nakon izvršenja rezervacije za isti smještaj, termin te po istim uvjetima pronađete nižu on-line cijenu od one ponuđene na našem rezervacijskom sistemu, obratite nam se ( online@hotelibaska.hr) i mi ćemo Vam odobriti dodatnih 5% popusta na pronađenu povoljniju cijenu.
Zatvori