Biciklizam

Bicikl je savršeno prijevozno sredstvo za istraživanje otoka Krka. Brojne biciklističke staze presijecaju otok, a sporedne ceste kao stvorene su za kratke avanture na dva kotača.

Rezerviraj online

ili
Jamstvo najbolje cijene Izmijeni/Otkaži rezervaciju

Biciklizam

Bicikl je savršeno prijevozno sredstvo za istraživanje otoka Krka. Brojne biciklističke staze presijecaju otok, a sporedne ceste kao stvorene su za kratke avanture na dva kotača.

Svaki puteljak odvest će vas do novog otkrića, bilo da je riječ o netaknutoj prirodi šumskog hlada, skrivenoj plaži na kojoj možete provesti dan daleko od znatiželjnih očiju ili sela s obiljem lokalnih delicija proizvedenih na starinski način.

Dovezite svoj bicikl u Bašku ili ga unajmite kod nas i krenite na avanturu po 6 istrasiranih staza za brdski biciklizam ili 6 istrasiranih staza za cestovni biciklizam, ukupne dužine 534 kilometara. Sve staze označene su po europskim standardima.

Profesionalni ste biciklist, rekreativac ili naprosto želite uživati u laganoj, obiteljskoj vožnji s djecom? Bez obzira na prohtjeve, u Baški ćete pronaći biciklističke staze po vašoj mjeri.

U Adria bike Hotelu Zvonimir dočekati će vas, uz kompletnu infrastrukturu namijenjenu rekreativnim ali i profesionalnim biciklistima, visoki komfor i kvaliteta usluge. Gastronomija hotela prilagođena je aktivnostima gostiju, obroci koji svojim energetskim potencijalom prate pojačane dnevne aktivnosti uz  zastupljenost lokalnih aromatičnih trava i začinskog bilja, osnovne su značajke hotelske kuhinje. Bogato opremljeni wellness centar, izvrsna je nadopuna uzbudljivom danu na biciklu...

Hoteli Baška nude i organizirane biciklističke ture s vodičem koji će vam otkriti skrivene tajne najvećeg jadranskog otoka. Naravno, nakon svake vožnje, ne zaboravite na kupanje, odmor i gastro delicije koje vas čekaju po povratku u sobe i apartmane Hotela Baška.

Download

Najboljacijena zajamčena

Jamstvo najniže online cijene

Na našem rezervacijskom sistemu jamčimo Vam najnižu cijenu smještaja koju je moguće rezervirati on-line. Ukoliko u roku od 48 sati nakon izvršenja rezervacije za isti smještaj, termin te po istim uvjetima pronađete nižu on-line cijenu od one ponuđene na našem rezervacijskom sistemu, obratite nam se ( online@hotelibaska.hr) i mi ćemo Vam odobriti dodatnih 5% popusta na pronađenu povoljniju cijenu.
Zatvori