Gastronomija

Specijaliteti bazirani na namirnicama iz mora, jela pripremljena po starim receptima uz jaku zastupljenost lokalnih aromatičnih trava i začinskog bilja, osnovne su značajke kuhinje koja se nudi u restoranima Hotela Baška na otoku Krku

Rezerviraj online

ili
Jamstvo najbolje cijene Izmijeni/Otkaži rezervaciju

Gastronomija

Krčka janjetina je priznat hrvatski proizvod, zdrava hrana, jer ovce žive na otvorenom prostoru i pasu raznoliko aromatično i začinsko bilje. Krčki sir, rađen od mlijeka ovih ovaca izvanredna je poslastica kojom možete započeti i završiti obrok. Pršut, s nekoliko puntarskih maslina i pogača neizostavni su na našim jelovnicima. Kvarnerski škampi i riba nadaleko su poznati po svojoj prehrambenoj vrijednosti i ukusu a pripremljeni su na jednostavan način s maslinovim uljem, prava su poslastica za poznavatelje dobre kuhinje. Šurlice s gulašom od janjetine, brudet s palentom, domaće lazanje sa slanom ribom, kozlić na padelu s blitvom i bobom su samo neka tradicionalna jela koja se mogu naći u našoj ponudi. 

Našim gostima želimo ostvariti poseban ugođaj Tematskim večerama, bilo da se razgovara o moru i vinu, sluša o glagoljici ili uči pripremati šurlice i ostala tradicionalna jela. 

Uz sve ove delicije uslužujemo poznata hrvatska vina koja svake godine imaju sve više simpatija kod naših gostiju. 

Halal

U cilju povećanja kvalitete proizvoda i usluga, Hoteli Baška su se kao prva hotelska kuća u Hrvatskoj odlučili na certificiranje prema zahtjevima halal kvalitete. Halal kvaliteta podrazumijeva skup primijenjenih postupaka u procesu proizvodnje kao i ukupnost karakteristika proizvoda i usluga koje su u skladu sa šerijatskim zakonima. 

Na buffet stolovima u našim restoranima, gostima stoje na raspolaganju, uz redovna jela domaće i internacionalne kuhinje, raznolika jela posebno pripremljena po halal standardima. Gosti naših restorana trebaju samo potražiti znak koji označava halal kvalitetu i kušati hranu s certifikatom halal kvalitete, a koja je prepoznata kao hrana za zdrav život.

Gosti Hotela Baška također mogu uživati i u komforu smještaja kao i u wellness uslugama koje u potpunosti odgovaraju halal zahtjevima.

Najboljacijena zajamčena

Jamstvo najniže online cijene

Na našem rezervacijskom sistemu jamčimo Vam najnižu cijenu smještaja koju je moguće rezervirati on-line. Ukoliko u roku od 48 sati nakon izvršenja rezervacije za isti smještaj, termin te po istim uvjetima pronađete nižu on-line cijenu od one ponuđene na našem rezervacijskom sistemu, obratite nam se ( online@hotelibaska.hr) i mi ćemo Vam odobriti dodatnih 5% popusta na pronađenu povoljniju cijenu.
Zatvori