Aktivnosti

Neodoljivo more jednostavno mami brojnim mogućnostima bavljenja aktivnostima ili uživajte u specijalitetima baziranim na namirnicama iz mora uz jela pripremljena po starim receptima uz jaku zastupljenost lokalnih aromatičnih trava i začinskog bilja.

Rezerviraj online

ili
Jamstvo najbolje cijene Izmijeni/Otkaži rezervaciju

Wellness

Ulaskom u Wellness Baška, Mediteran neće ostati iza vas. Njegove esencije u ovom se prostoru sažimaju i isprepliću još intenzivnije te se sklad duha i tijela postiže tako lako i prirodno. Harmonija boja mora, pijeska i sunca, nenametljivi zvuci valova i vjetra kroz granje mediteranskih nasada, mirisi lavande, ružmarina, lovora, metvice, kadulje i masline opuštaju, njeguju i obnavljaju.

Više

Outdoor

Provedite svoj zasluženi odmor ne odričući se svog omiljenog sporta ili rekreacije. U sklopu sportskog centra u neposrednoj blizini hotela, u društvu svojih mališana, zaigrajte minigolf, odvažite se na partiju tenisa, odbojke na pijesku ili jednostavno uživajte udišući mirise Mediterana šećući se ili jogirajući kilometarskom šetnicom uz more.

Više

Sportovi na vodi

Povoljna klimatska i geografska obilježja pružaju mnogobrojne mogućnosti bavljenja sportom na svježem zraku i u direktnom kontaktu sa netaknutom prirodom. Neodoljivo more u vrijeme ljetne sezone pruža nebrojene mogućnosti bavljenje sportom – plivanje, jedrenje, letenje padobranom iznad mora, vožnja bananom i tubama, aquagan... dok u hladnijim mjesecima senjska bura omogućava nezaboravan doživljaj surfanja na podivljalim valovima.

Više

Izleti

Kada se zateknete u Baški, krajnjoj jugoistočnoj točki otoka Krka, na predivnoj šljunkovitoj plaži a poželite i nešto drugo, krenite s nama na izlet, razgledavanje, na predavanje, na koncert ili u šetnju.

Više

Gastronomija

Specijaliteti bazirani na namirnicama iz mora, jela pripremljena po starim receptima uz jaku zastupljenost lokalnih aromatičnih trava i začinskog bilja, osnovne su značajke kuhinje koja se nudi u restoranima Hotela Baška na otoku Krku. 

Više
Najboljacijena zajamčena

Jamstvo najniže online cijene

Na našem rezervacijskom sistemu jamčimo Vam najnižu cijenu smještaja koju je moguće rezervirati on-line. Ukoliko u roku od 48 sati nakon izvršenja rezervacije za isti smještaj, termin te po istim uvjetima pronađete nižu on-line cijenu od one ponuđene na našem rezervacijskom sistemu, obratite nam se ( online@hotelibaska.hr) i mi ćemo Vam odobriti dodatnih 5% popusta na pronađenu povoljniju cijenu.
Zatvori